• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 Aprilie , 2019

PRO România este Pro Maramureş

Președintele PRO România, Victor Ponta, candidat la alegerile europarlamentare, însoțit de comisarul european Corina Crețu, candidat la alegerile europarlamentare, și de prim-vicepreședintele partidului, Daniel Constantin, au fost în mijlo­cul maramureșenilor. Liderii parti­dului însoţiţi de preşedintele fi­lialei, Viorica Mărincaş, au făcut mai multe vizite la cel mai mare angajator și exportator din Baia Mare, cu capital integral privat, și la Clubul Fermierilor, s-au întâlnit cu staff-ul PRO România Maramureș și simpa­tizanți ai partidului.

Victor Ponta şi Corina Creţu au fost însoţiţi de candidaţi din Cluj-Na­poca, dar şi de Ioan Rus, fostul lider social-democrat. Acesta s-a aşezat la conferinţa de presă între cei care asistau la întâlnirea cu ziariştii băimăreni.
Viorica Mărincaş a vorbit despre nevoia de a veni la vot.
„În 26 mai, maramureşenii se vor prezenta la vot şi vor vota pro Europa. Consideram că este foarte important acest lucru, viziunea PRO România este viziunea pentru Europa. Mulţumim domnului preşe­dinte Victor Ponta pentru sprijinul care ni l-a acordat şi suntem încre­zători noi, maramureşenii, bravi şi demni, că putem să facem lucruri importante alături de echipa PRO România, pentru că echipa PRO România este o echipă de oameni competenţi, este o echipă de oameni care doresc performanţă, doresc schimbarea în bine, doresc să con­ducă bine această ţară, aşa cum au mai făcut-o, şi avem încredere că împreună putem să reuşim”, a spus liderul PRO Maramureş.

Victor Ponta a spus că România merge într-o direcţie greşită. Liderul partidului a lăudat-o pe Corina Creţu pentru profesionalismul de care dă dovadă în funcţia de comisar european.
„Va fi cu siguranţă purtătorul nostru, al PRO România, de drapel, în Parlamentul European, aşa cum a făcut-o şi până acum, în calitatea de comisar european. Credem cu toată tăria că e nevoie de PRO România, că e nevoie de politici social-democrate, social-liberale, că în acest moment România merge într-o direcţie gre­şită din punctul de vedere al gu­vernării, al dezvoltării economice şi că o echipă care nu ne face cinste a ajuns la putere. Dar trebuie să existe o alternativă! PRO România e o alternativă la ceea ce se guvernează în acest moment.
Maramureşul, ca şi tot vestul ţării, au beneficiat de măsuri economice, de stabilitate, de investiţii private, au nevoie acum însă, mai mult ca oricând, de infrastructură, în primul rând. Apoi au nevoie de stabilitate fiscală”, a spus Ponta.

Corina Creţu a reamintit de pro­iectele cu fonduri europene de care a beneficiat Baia Mare, în Mara­mureş. „În judeţul Maramureş, peste 200 de milioane de Euro au intrat în perioada de programare 2007-2015 pentru dezvoltarea transportului public, pentru dezvoltarea domeniului de afaceri, domeniului sănătăţii, conservarea patrimoniului cultural, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de apă şi a canalizării.
Sunt mândră că am semnat în 2017 proiectul de finanţare şi de reabi­litare a drumului Dej - Baia Mare. Sigur că România are nevoie să-şi dezvolte infrastructura rutieră şi feroviară, avem această şansă unică de folosire a fondurilor europene pentru proiecte de infrastructură”, a spus Corina Creţu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.