• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 13 Decembrie , 2022

Praf de Schengen

Așa cum era de așteptat, România nu a fost primită în Schengen. O situație intolerabilă, dar explicabilă pentru români. APP Maramureș încearcă să explice maramureșenilor de ce trebui să stăm la vămile Europei pentru a intra în Europa, deși suntem membru al  UE. Un paradox dureros mai ales pentru românii obișnuiți.

”Și am ajuns să o vedem și pe asta.  Afară din Schengen! Nu că am fi fost vreodată, dar suntem batjocoriți din nou prin acest refuz. Cine este vinovat? Cum cine! Ei! Cei care ne conduc. Cei care au aranjat toate cele în țara asta. Conducătorii românilor, indiferent de partid,  au aranjat că România să fie vândută pe nimic. Băi, nesimțiților! Cine a vândut țara pe nimic? Cine a închis mineritul, cine a vândut petrolul țării? Pădurile, fermele de animale, fabricile ce produceau tot ce trebuia pentru o existență decentă. Acum ne spun că am avut o economie ineficientă, depășită, comunistă. Și am închis, am vândut, am distrus tot ce era mai bun. Au venit austriecii și au luat multe din ele.  Ne-au tratat ca pe niște slugi. Că asta suntem. Slugi. Acum ne-au arătat cine e stăpânul! Ei. Nu ne vor în Schengen pentru că mai au de cărat de aici, încă mai sunt păduri și petrol, încă mai avem mâncare, iar neadmiterea în spațiul Schengen este șantajul pentru a ne ține în genunchi. Dar austriecii nu știu că cei ce ne conduc sunt niște mișei fără coloană și fără drag de țară. Ei oricum ne vând și ne oferă țara pe tava intereselor meschine. Cine să i-a atitudine? Rareș Bogdan. Ha! Să nu mai mergem la schi în Austria? Păi cine putea merge la schi. Cine are mii de euro pe lună, cine încasează pensii speciale și ale venituri de zecii de mii de lei pe lună. Românii obișnuiți. Nu. Ticăloșii care ne conduc.

Maramureșenii au în general 1500 de lei pensie, poate 2000 de lei, au salarii de toată jena și cu siguranță ne au fost și nu vor merge la schi în Austria. Nu merg niciunde. Că trebuie se trăiască prost, să supraviețuiască pentru ca cei ce ne conduc să poată merge la schi în Austria sau în altă țară de pe glob.

Maramureșeni trebuie să  facem ceva pentru a scăpa de clasa asta politică ticăloasă.  Trebuie să strângem rândurile și la viitoarele alegeri să ștergem praful cu ticăloșii care ne conduc. Sunt Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș și vă invit să veniți alături de noi. APP este partidul românilor obișnuiți, a celor muncitori, corecți și dornici de liniște și pace. Doamne ajută!”, a transmis un mesaj liderul maramureșean APP Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.