• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 1 Septembrie , 2022

Liviu Bechiș, noul lider al APP Maramureș

Alianța Pentru Patrie Maramureș (APP) se află de câteva zile în mare fierbere. Liviu Bechiș este noul președinte interimar al filialei, iar procesul de reconstrucție al organizației nu poate începe  din cauza unor probleme interne. Fosta conducere asigurată de Călin Matei nu a predat cheile sediului, listele cu membrii organizației și toate actele ce fac parte din administrația filialei.

După cum se știe, la nivel național în APP au avut loc dispute între Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, cei care au condus până acum partidul. Dar ”iubirea necondiționată” între cei doi lideri s-a sfârșit, iar Codrin Ștefănescu a declarat public că a crescut ”un mic monstru”. În contextul acestor dispute, și filialele APP din țară au reacționat. Au fost câteva dintre ele care s-au alăturat lui Dragnea în demersul politic. Din acest motiv, celor cinci filiale le-a fost schimbată conducerea. Printre ele se regăsește și organizația din Maramureș. În urmă cu câteva zile, pe pagina de socializare a APP a apărut un comunicat, prin care se spunea că liderul APP Maramureș, Călin Matei, este înlocuit cu Liviu Bechiș.

 

Desigur, comunicatul a ajuns și la Baia Mare și cu siguranță și la Călin Matei. Dar aici lucrurile au stagnat. Nimeni nu a venit să elibereze sediul și să predea actele organizației.

”Nu am putut intra în  sediu, de parcă ar fi sediul privat al fostei conduceri. Dorim să știm câți membri are filiala, câți au rămas lângă conducerea partidului, câți au plecat alături de Călin Matei și de Dragnea. Dorim să începem rapid reconstrucția filialei, a organizațiilor din localitățile maramureșene. Este un demers politic necesar pentru a ne pregăti în vederea viitoarelor dispute politice și electorale. Dar până atunci, așteptăm ca fosta conducere să predea chei și acte, documente”, a spus Liviu Bechiș.  De altfel, noul lider a și avut câteva discuții politice cu alți lideri ai unor filiale de partid aflate în disoluție și sunt semnale că ar putea trece în tabăra  APP.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.