• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 21 Martie , 2019

Liberalii maramureşeni, despre un buget nerealist

Liderii liberali au adus un buchet de flori din care au oferit femeilor din sediul partidului câte o floare, având în vedere că a fost 8 Martie.

Preşedintele Ionel Bogdan a spus că este convins că filiala din nord a PNL va scoate un scor foarte bun la alegerile europarlamentare. Liderul liberal a mai vorbit despre bugetul de stat, situaţie existentă tocmai pentru ca românii „să înţeleagă care este situaţia, de fapt. Şi realitatea este că PSD a falsificat bugetul de stat pe 2019. Este un buget aşezat pe nişte cifre nerealiste”, a spus el.
Ionel Bogdan a vorbit şi despre strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare. „În tot judeţul, organizaţiile locale strâng semnături. Avem un număr consistent de maramureşeni care au semnat pentru listele PNL şi acest lucru nu face decât să ne bucure. De asemenea, organizaţiile locale sunt mobilizate la capacitate maximă. În aceste condiţii, cum am început în această primă perioadă de campanie, sunt convins că vom obţine un rezultat foarte bun la aceste alegeri, la nivelul judeţului Maramureş. Avem target să strângem 36.000 de semnături. Până în 26 martie, când este termenul limită, vom strânge probabil mai multe decât ne-am propus”, a spus liderul liberal.

Ionel Bogdan a vorbit şi despre efectele produse de OUG 114, des­pre nemulţumirile apărute în mai multe zone afectate, de la creşteri de preţuri la energie electrică, la admi­nistrarea fondurilor de pensii. „Atâta lipsă de responsabilitate politică şi economică nu a existat la nicio guvernare. Din păcate pentru România şi pentru români, aplicarea acestei OUG va avea efecte pe termen lung asupra economiei şi va influenţa în mod negativ nivelul de trai. Bunăs­tarea promisă de PSD şi ALDE rămâne un simplu slogan de campanie, o formă fără fond a propagandei politice”, a spus preşe­dintele PNL Maramureş.
Şi secretarul general al filialei a vorbit despre apropiatele alegeri.


„Suntem în plină perioadă de precampanie pentru europarlamentarele din luna mai. În aceste zile am identificat proble­mele pe care le avem, purtăm discuţii despre strategia pe care partidul o va adopta pentru aceste alegeri. Nu este uşor să gestionezi activitatea de secretariat a partidului, pentru că prin secretariatul general se derulează întreaga activitate. Oamenii vin la tine, trebuie să ai răbdare, să-i asculţi, să-i îndrumi. Circa 60% dintre organi­zaţiile noastre le-am văzut deja, am purtat discuţii cu oamenii din aproape tot judeţul. Maramureşenii sunt optimişti, te aşteaptă cu drag, vin cu propu­neri înspre noi, dar peste tot pe unde am fost am văzut un singur lucru – oamenii sunt dezamăgiţi de guvernarea PSD, pe care o consideră vinovată de tot ceea ce merge rău în ţara asta. Vor o schimbare şi această schimbare va veni de la PNL”
Mihai Cerneştean, secretar general PNL, filiala Maramureș

 

 

„Atâta lipsă de responsa­bilitate politică şi economică nu a existat la nicio guvernare. Din păcate pentru România şi pentru români, aplicarea acestei OUG va avea efecte pe termen lung asupra economiei şi va influenţa în mod negativ nivelul de trai. Bunăstarea promisă de PSD şi ALDE rămâne un simplu slogan de campanie, o formă fără fond a propagandei politice”

Ionel Bogdan, preşe­dintele PNL Maramureş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.