• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 30 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Martie , 2024

La început de martie Școala Populară de Artă Baia Mare organizează două spectacole de excepție

 Luna martie vine cu noi surprize din partea Școlii Populare de Artă Baia Mare. La început de primăvară, elevii talentați ai acestei instituții și profesorii lor vă invită la două spectacole de excepție: unul va avea loc în 4 martie și celălalt în 10 martie.

 

Spectacolul din 4 martie este intitulat generic „Nuanțe de primăvară” și va fi organizat în Amfiteatrul Colegiului Național „Gheorghe Șincaiˮ din Baia Mare, începând cu ora 17.00. Tinerii de la Școala Populară de Artă Baia Mare vor oferi mărțișoare muzicale în acorduri calde de chitară, de pian și instrumente de suflat. La eveniment va participa și Orchestra „Liviu Borlanˮ.

 

„Vom omagia MAMA - DRAGOSTEA în a patra zi de primăvară, anotimpul în care natura întreagă prinde viață, iar omul adult se întoarce în copilărie - tărâmul viselor și al zâmbetelor. Intrarea este liberă, dar să vă însoțească zâmbetele și bucuria de a trăi momente unice alături de noi”, se spune în invitația lansată de întregul corp profesoral al Școlii Populare de Artă Baia Mare, din cadrul CJCPCT „LIVIU BORLANˮ Maramureș, manager prof. Lucian Iluț.

 

Cel de-al doilea spectacol organizat de Școala Populară de Artă Baia Mare este de „Ziua Mameiˮ, ce va fi sărbătorită duminică, 10 martie, ora 14.00, la Centrul Cultural Săsar.

Acest eveniment este pregătit în parteneriat cu „Asociația Pensionarilor din Săsarˮ și promite „un spectacol unic, memorabil așa cum doar noi știm să facem. Elevii claselor Canto Muzică Ușoară, Canto Popular, Grupul Folk al Școlii vă vor impresiona și vă vor rămâne în inimi și suflete!”. Intrarea este liberă!

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.