• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 Iulie , 2021

Iubitori de mașini din toată țara s-au întâlnit la Seini, la „Tuning Fest 2021”

Unul dintre cele mai complexe evenimente auto din acest an, din România, a avut loc în orașul Seini.
„Tuning Fest 2021” a reunit peste 250 de participanți din mai multe județe care au oferit publicului un show de neuitat.

Peste 1500 de oameni din Seini și împrejurimi s-au adunat în 18 iulie la unul dintre cele mai complexe show-uri auto organizate anul acesta în România. Orașul Seini a fost locul de întâlnire a iubitorilor de mașini și motociclete din Suceava, Bacău, Cluj, Târgu Mureș, Oradea, Satu Mare și Maramureș. Toți s-au adunat la evenimentul „Tuning Fest 2021”, organizat la Seini de către Andy Puha, în parteneriat cu Primăria Seini și Rednic Pro Detailing.
La expoziția auto-moto, au fost aliniate 38 de mașini tunate și 71 de motociclete, care mai de care mai aranjate și dichisite. Apoi, a fost organizat Concursul de Skandenberg, arbitrat de campionii naționali Ștefan Tamaș și Olimpiu Făt. La această compe­tiție, organizată pe două categorii (profesioniști și amatori), s-au înscris peste 50 de persoane. Cei prezenți au avut ocazia să vadă șapte mașini de excepție în cadrul expoziției „low-class”, adică acele mașini care „dansea­ză” pe perne de aer și arcuri. Una dintre probele spectaculoase a fost cea de îndemânare, unde au mers printre jaloane și au făcut drifturi atât șoferi profesioniști care participă la campionatele de drift, cât și începători. Surpriza a fost că s-a aliniat la start și o concurentă de 18 ani.

Un alt moment important al „Tuning Fest 2021” a fost show-ul „sound auto”, unde s-au prezentat publicului mașinile cu cele mai puternice instalații de sono­rizare, care, datorită vibrațiilor, au făcut ușile să „bâțâie” și le-a ridicat, la propriu, părul pe cap celor care s-au încumetat să stea la volan. Și, nu în ultimul rând, cei prezenți au avut ocazia să admire, la categoria „super car expo”, opt mașini al căror preț pornește pentru fiecare de la 150 de mii de euro.

Toți participanții au primit diplome, iar cei care s-au înscris la concursuri au fost răsplătiți cu premii constând în accesorii auto, schimburi de ulei, înfolieri de geamuri, detailing interior etc.
Andy Puha, organizatorul acestui eveniment, a declarat că este pentru a patra oară când îi adună, în diferite localități, pe iubitorii de mașini și motociclete la un asemenea show. „Organizez ase­menea evenimente în primul rând din dragostea pentru mașini, dar mai ales din dorința de a-i aduce împreună pe pasionații din acest domeniu. În străinătate sunt frec­vente asemenea întâlniri, care au menirea de a lega noi prietenii între cei care împărtășesc pasiunea pentru mașini. La asemenea întâlniri îți vin idei și găsești soluții dacă vrei să-ți personalizezi ma­șina într-un anumit stil și, întâi de toate, întâlnești persoanele avizate pentru tuning sau detailing”, a declarat Andy Puha, organizatorul evenimentului.
Datorită succesului pe care l-a avut la public „Tuning Fest 2021”, primarul orașului Seini, Gabriela Tulbure, care a avut o contribuție extrem de importantă în reușita acțiunii, și-a exprimat dorința ca evenimentul să devină unul de tradiție pentru Seini și să fie organizat din nou în anii care urmează.

  

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.