• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 16 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Mai , 2024

În Baia Mare, Ludovic Orban și Forța Dreptei susțin învingătorii. Echipa câștigătoare este de la Forța Dreptei: Cristian Anghel și Cristian Opriș

Recent, la Baia Mare, la sediul Forța Dreptei filiala Maramureș, a venit preşedintele partidului, Ludovic Orban, alături de alţi lideri ai partidului, special pentru a susţine candidatura lui Cristian Anghel, vechi coleg, de care-l leagă o colegialitate trainică de mult timp.

 

Preşedintele FD a amintit că îl cunoaşte pe actualul candidat la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, din anul 1992, an în care a candidat la aceeaşi funcţie din partea PNL-AT.

 

„Am considerat că este extrem de important pentru mine să fiu alături de colegii din filiala judeţeană Maramureş, de Cristian Anghel, candidatul nostru la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, de Cristian Opriş, candidatul nostru la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ). De asemenea, alături de candidaţi ai noştri din diferite localităţi. Am participat, astăzi, la evenimente de campanie în Ulmeni, Fărcaşa, Şomcuta Mare, Remetea Chioarului, Tăuții-Măgherăuș. Avem un eveniment important de lansare a candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, precum și a colegilor de pe listele de candidaţi la Consiliul Judeţean și Consiliul municipal și, nu în ultimul rând, a listelor de candidaţi la primării şi consilieri locali din judeţ.

 

În 1992, alegerile de primar în Baia Mare au fost câştigate de Cristian Anghel datorită felului lui de a fi, care a rămas acelaşi de-a lungul întregii sale activităţi. Şi anume: apropiat de cetățeni, iubind și ajutând oamenii, o persoană care întotdeauna a sărit în ajutorul celor care au avut nevoie de el, un om extrem de apropiat, cald, de cuvânt - toţi cei care-l cunosc ştiu că se ţine de cuvânt în tot ce promite. Și nu în ultimul rând, datorită energiei extraordinare pe care o are şi a modului extrem de ambiţios în care îşi duce la bun sfârşit proiectele. Cristi Anghel - trebuie să ştiţi asta - a fost practic cel mai important primar pe care l-a avut PNL o lungă perioadă de timp şi foarte mulţi primari care sunt şi astăzi, primari liberali, au învăţat administrație de la Cristian Anghel, printre alţii chiar și Ilie Bolojan, fost primar la Oradea, actualmente președintele CJ Bihor. Desigur, nu întâmplător a fost președintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL.

 

Practic, toată expertiza dobândită, toată știința, cunoașterea a împărtăşit-o cu mulţi colegi. Și a avut efecte benefice. Datorită tuturor acestor elemente, vin alături de Cristian Anghel, şi-l sprijin cu toată forţa pe care o am. Pentru că am încredere totală în Cristian Anghel. Este capabil să asigure o guvernare locală pentru Baia Mare, care să crească calitatea vieţii, care să realizeze proiecte despre care se tot vorbeşte, dar care, din păcate, nu s-au materializat. Sunt convins că are capacitatea de a mobiliza toate energiile, pentru a putea ridica municipiul Baia Mare”, a spus Ludovic Orban.

 

„Oamenii de dreapta din județul Maramureș au în sfârșit o opțiune serioasă”

 

„De altfel, toate datele din sondaje, inclusiv din sondajele făcute de ei, dar vă spun și din discuțiile pe care le am cu oamenii, aproape 80% din cetățeni consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită, iar peste 73% sunt nemulțumiți de cum este condusă România. Din acest motiv, i-au trimis la examen pe aleșii locali, pentru că trebuie să ştie toată lumea că practic PSD şi PNL intră în campania asta cu 2.900 de primari din 3.200 de primari”, a mai declarat Orban.

 

Cristian Anghel a declarat că, după o absență îndelungată din viața publică de aproape 14 ani, a decis să intre în cursa electorală bazându-se pe experiența dobândită în cei 18 ani în care a fost primar al municipiului Baia Mare. El a fost primar al municipiului Baia Mare în perioada 1993-2010, fiind cel mai longeviv primar în această funcție din partea PNL.

 

După conferința de presă, a avut loc lansarea candidaților filialei maramureșene în Centrul Vechi, unde au participat peste 600 de persoane. Printre cei prezenți la manifestare, cei mai mulți au fost dintre șefii și coordonatorii departamentelor primăriei băimărene din mandatele lui Anghel.

 

„Venim în fața maramureșenilor cu candidați serioși, oameni-exemplu în comunitățile lor și datorită cărora ne-am asumat candidatura la președinția Consiliului Județean Maramureș și Primăria Baia Mare. Oamenii de dreapta din județul Maramureș au în sfârșit o opțiune serioasă. Să spunem lucrurilor pe nume: niciun om de dreapta nu poate vota PNL sau aliații lor scoși la înaintare! Un vot pentru ei înseamnă un vot pentru predarea județului Maramureș și al municipiului Baia Mare în brațele PSD.

 

Forța Dreptei este un partid născut din refuzul unor oameni de a trăda. Pentru noi, cuvântul dat în fața cetățenilor este mult mai important decât orice calcule politice și jocuri de culise! Am demonstrat asta în 2021 și o vom demonstra în continuare.

 

Le vom demonstra băimărenilor că votul lor contează, iar pe 9 iunie vom spulbera toate înțelegerile între PSD și PNL, atât la Baia Mare, cât și la județ! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Cristian Anghel.

 

 Cod mandatar financiar: 21240063.

  

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.