• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 23 Aprilie , 2021

Hârtia, ingredientul unui eveniment caritabil

Acțiunile caritabile din partea Asociației de Asistență Socială Baia Mare nu sunt o noutate. Însă, inedită este ideea departamentului de voluntari de a organiza un „curs” de origami în scopul strângerii de fonduri pentru o tânără cu mari probleme de sănătate.

Astfel, Andrei Crișan, Stefano Celia și Annalisa Contu, coordonatori de voluntari la ASSOC Baia Mare, vor „preda” tehnica origami tuturor celor pasionați de arta modelării figurinelor de hârtie.
Acțiunea are loc în 24 și 25 aprilie, între orele 11.00 și 18.00, în foișorul public din Parcul Municipal „Regina Maria” (la „Ciu­percă”), cu sprijinul Serviciului Public Ambient Urban (SPAU) Baia Mare.
Cei prezenți vor învăța cum să confecționeze obiecte și forme decorative utilizând tehnica ori­gami, iar cei care doresc pot contribui la acțiunea de fonduri destinată unei tinere din Baia Mare diagnosticată cu cancer și care are nevoie de bani pentru operație.
ASSOC, prin departamentul de voluntari, mulțumește Serviciului Public Ambient Urban pentru sprijinul acordat în desfășurarea acestui eveniment.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.