• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Decembrie , 2022

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop, continuă lupta cu sistemul mafiot

Zilele trecute, deputatul AUR Maramureș, Darius Pop, a avut mai multe activități atât în Parlament, cât și în filiala maramureșeană. Mai mult, el a fost prezent la Cluj-Napoca pentru a participa la o ședință a filialelor AUR din partea de N-V.


„În calitate de coordonator regional al regiunii N-V, am participat la ședința Comitetului de Conducere Județean AUR Cluj. În cadrul ședinței, am luat parte la un schimb de experiență, iar apoi am continuat cu un raport de activitate, urmând să punem în aplicare o strategie regională care să aducă plusvaloare consolidării organi­zațiilor AUR. Felicit colegii de la Cluj pentru implicarea și rezultatele pe care le-au realizat. Unirea face puterea!”, a spus deputatul AUR.
Dar cea mai intensă activitate a fost în ședințele comisiilor din cadrul Camerei Deputaților. Darius Pop este membru al Comisiei de Cultură.
„În Comisia de Cultură, Arte și Mijloace de informare în masă reunită, AUR, prin reprezentarea mea, a susținut mai multe amendamente cu privire la buget, prin care am cerut finanțarea muzeelor, școlilor, lăcașelor de cult și a tot ce ține de fundamentul existențial și perpetuu al națiunii române. Din păcate, aceste amendamente care vizau lucruri concrete și nu bani dați cu dedicație grupurilor de interese, coaliția monstruoasă a respins tot ce a venit din partea AUR. Lupta cu sistemul continuă și nimic nu ne va opri pentru a conduce România pe drumul cel drept!”, a spus Darius Pop.

Sfârșitul de an îi va găsi pe membrii filialei maramureșene AUR alături de maramureșeni, de cei care doresc ca România să devină o țară puternică și respectată. Membrii filialei se vor duce între oamenii obișnuiți pentru a petrece zilele de sărbătoare. După care vor începe munca atât în filială, cât și pe scena politică națională. Pentru români, pentru România.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.