• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 23 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 August , 2019

Dan Ivan, candidatul USR pentru primăria Baia Mare

Zilele trecute, liderul USR Maramureş, Dan Ivan a anunţat că va candida la primăria Baia Mare din partea formaţiunii pe care o conduce. Este prima candidatură oficială anunţată pentru primăria băimăreană.
 

Filiala băimăreană a USR are mari speranţe pentru câştigarea fotoliului de primar, mai ales după rezultate foarte bune obţinute la alegerile europarlamentare. Atunci, USR a obţi­nut cel mai bun scor în munici­piul reşedinţă de judeţ. Un rezultat oarecum surprinzător într-o comunitate în care au dominat politic în decursul anilor, liberalii şi Cătălin Cherecheş, în ultimele două mandate. Evident, alegerile locale de anul viitor vor fi diferite faţă de cele europarlamentare. Pe de altă parte, pot fi un semnal că băimărenii vor o schimbare.
Candidatura lui Ivan a fost trecută prin structurile organizaţiei mara­mu­reşene a USR şi validată de Bucureşti.
Încrederea pe care i-au arătat-o colegii de la USR Baia Mare lui Dan Ivan, votându-l, în cadrul Adunării Generale din 28 iunie a.c., drept candidat al Uniunii la Primăria Baia Mare, iar apoi colegii din USR Maramureș, care i-au validat candidatura în cadrul Biroului Județean, a fost confirmată de curând și la nivel național. Candidatura lui Dan Ivan a fost validată de Biroul Național al USR, fapt care arată că se bucură de susținerea necesară din partea partidului.
„Baia Mare are nevoie de oameni noi la vârful administrației, de politicieni curați, care pun cinstea deasupra intereselor materiale meschine și care își coordonează acțiunile gândindu-se la binele comunității, nu la confortul personal. Baia Mare are potențialul și resursele necesare pentru a deveni un oraș atrăgător pentru turiști și primitor pentru cetățenii proprii, atât printr-un aspect decent, cât și prin dezvoltarea sectoarelor de servicii și producție, a educației și a sănătății.
USR Baia Mare are printre membrii săi politicieni potriviți pentru a conduce administrația municipiului cu onestitate și competență. Vom câș­tiga Primăria și Consiliul Local Baia Mare și le vom arăta băimărenilor că administrația se poate face și altfel decât au fost obișnuiți în ultimii ani”, a spus Dan Ivan.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.