• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Decembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 13 Martie , 2012

Comisii de specialitate pe tema apei

Asociaţia Română a Apei (A.R.A.) şi SC VITAL SA au organizat în perioada 24 – 25 februarie la Şuior două întâlniri importante din perspectiva operatorilor de apă şi canalizare. Reprezentanţi ai companiilor de apă din ţara (19 operatori) s-au reunit în cadrul Comisiei A.R.A. – Relaţiile operatorilor cu utilizatorii si mass media. În paralel s-au desfăşurat lucrările Comitetului Teritorial Transilvania din care fac parte companiile de apă din Cluj-Napoca, Bistriţa, Harghita, Oradea, Satu Mare şi Baia Mare. Invitaţi speciali au fost preşedintele A.R.A. Vasile Ciomoş, deputatul Doru Leşe în calitate de membru în Comisia pentru industrii şi servicii din Parlamentul României, reprezentantul Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) Bistriţa, Doru Ciocan. Lucrările au fost deschise de gazda evenimentelor, directorul general SC VITAL SA, Geza Gasparik, care a salutat participanţii.

 
Subiectele dezbătute în cadrul celor două zile de lucrări au vizat în principal două teme majore: legislaţia privind contractarea individuală a serviciilor de utilităţi publice în condominiu şi imaginea societăţii văzuta prin prisma activităţilor de relaţii publice.
În ceea ce priveşte contractarea individuală a serviciilor de utilităţi publice cei prezenţi au stabilit că trebuie îndeplinite anumite condiţii pentru ca acest lucru să fie realizabil: stabilirea limitelor de responsabilităţi privind gestionarea reţelelor publice sau private; stabilirea condiţiilor tehnice de montaj şi întreţinere a sistemelor de măsură individuale; elaborarea normelor metodologice de repartizare a consumurilor lunare pentru serviciile de apă şi canalizare; stabilirea raporturilor juridice privind restanţele la plata cheltuielilor comune ale asociaţiei.
SC VITAL SA a participat la lucrările comisiei Relaţiile operatorilor cu utilizatorii şi mass media cu două materiale realizate de personalul biroului relaţii publice. Astfel, Cornelia Iepan, şef birou relaţii publice, a prezentat lucrarea “Identitatea vizuală – recunoaşterea brandului SC VITAL SA Baia Mare” care a tratat modul în care societatea noastră a ales şi înţeles necesitatea realizării unui manual de identitate vizuală. Acest manual cuprinde suma elementelor vizuale prin care publicul recunoaşte o organizaţie şi care o diferenţiază în raport cu celelalte. Ne referim aici, atât la sigla, înregistrată la OSIM, la slogan, dar şi la literatura companiei, afişaj outdoor si indoor, obiecte promoţionale sau personalizare uniforme de lucru şi protecţia muncii. Cea de-a doua lucrare din partea societăţii noastre a fost prezentată de Sonia Rajnita din cadrul aceluiaşi birou şi a avut ca temă “Influenţa activităţilor de PR asupra societăţii – Studiu de caz: Analiza comparativă între cei care au vizitat obiectivele societăţii şi cei care nu le-au vizitat”. După cum arată şi titlul în urma unui chestionar aplicat celor două categorii de public, în speţă elevii de la şcoli generale şi licee, s-a întocmit un studiu care arată că imaginea societăţii se îmbunătăţeşte în urma vizitării obiectivelor acesteia şi, în acelaşi timp, elevii care vizitează obiectivele SC VITAL SA devin mai bine informaţi asupra activităţilor desfăşurate şi au mai mare încredere în serviciile care le sunt oferite.
Concluziile celor două zile de dezbateri şi prezentări au fost că asemenea întâlniri sunt importante pentru toţi operatorii prezenţi, deoarece se realizează un schimb de informaţii şi experienţă. Totodată  evenimentele au fost apreciate de preşedintele A.R.A. Vasile Ciomoş, drept una extrem de reuşită prin prisma calităţii materialelor prezentate şi a obiectivităţii cu care s-au dezbătut problemele.
A.R.A este o asociaţie profesională din care fac parte operatori ai serviciilor de apă canalizare din ţară. A.R.A. reprezintă, promovează, apără şi susţine interesele profesionale ale membrilor săi.
 
 Director general Vital SA, Geza Gasparik

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.