• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 3 Februarie , 2017

Clinica MediSpa, lider în sănătate şi frumuseţe, a ajuns în Baia Mare

Coco Chanel spunea că o femeie are vârsta şi chipul pe care le merită. Astăzi, frumuseţea e mai mult decât un dar primit de la Dumnezeu, e educaţie, sănătate şi, de ce nu, ştiinţă şi inovaţie. Din acest an, maramureşencele au un motiv în plus să devină mai frumoase şi mai încrezătoare, pentru că, din 18 ianuarie, prestigioasa clinică MediSpa a ajuns şi în Baia Mare.

 

 

Nu există femei urâte, ci doar neinformate, nemotivate şi comode. Astăzi, frumuseţea înseamnă, vorba lui Coco Chanel, mai mult decât chipul pe care ţi l-a dat Dumnezeu şi, mai apoi, ţi l-a modelat viaţa: înseamnă chipul pe care îl meriţi şi arată gradul de respect şi grijă pe care ţi le porţi. Frumuseţea este un dar, dar păstrarea ei şi potenţarea ei este o artă, ştiinţă, inovaţie şi grijă. Nişte atribute care definesc nevoile femeii moderne, dar şi „pilonii” unui concept care astăzi nu mai are nevoie de nicio prezentare în România: MediSpa.

 

De 10 ani, prestigioasa clinică din Cluj a impus cele mai înalte standarde în domeniu, oferind cele mai avansate soluţii pentru probleme de dermatologie, chirurgie plastică, medicale sau estetice.
Din respect pentru pacienţi, personalul clinicii, din care fac parte personalităţi de renume din lumea medicală, s-a specializat constant urmând cursuri în ţară şi străinătate.
Profesionalismul echipei este completat de aparatura medicală de ultimă generaţie, unele unice în ţară, iar rezultatul acestei armonizări între pasiune, ştiinţă şi inovaţie nu putea fi decât propulsarea clinicii MediSpa în galeria liderilor în acest domeniu.
Anul trecut, MediSpa a ajuns şi la Bucureşti, iar din 18 ianuarie şi în Baia Mare. Cum de a ajuns municipiul nostru pe această „hartă a norocoşilor”? Datorită curajului de a-ţi construi un vis măreţ şi al perseverenţei de a-l urma.
Alexandra Bene, medic specialist dermatovenerologie, s-a convins întâi de profesionalismul serviciilor MediSpa în calitate de pacient al clinicii clujene. Apoi, a îndrăznit să se întrebe „cum ar fi dacă am avea şi în Baia Mare o cli­nică MediSpa?”.
Prin multă muncă şi dăruire visul ei a devenit realitate: „Clinica MediSpa există de mai bine de 10 ani la Cluj şi de anul trecut la Bucureşti. Tot de anul trecut am avut un proiect cu domnul doctor Martin Andrei: deschiderea cli­nicii de la Baia Mare, pentru că există multe cliente din zonă care mergeau la Cluj. Echipa este destul de cunoscută şi noi vrem să ducem mai departe standardele şi profesionalismul impus în aceşti 10 ani de MediSpa. Primul contact cu serviciile MediSpa l-am avut în calitate de pacientă. Atunci, mă gândeam ce frumos ar fi să lucrez şi eu când­va la clinica MediSpa. Dacă îţi do­reşti ceva cu adevărat chiar ţi se în­tâmplă. A fost greu, ca orice început, a durat aproximativ un an până când am reuşit să deschidem propriu-zis clinica. Dar funcţionăm din 18 ianuarie şi cred că avem toate atuu-urile pentru a reuşi. Avem în componenţa echipei pe doamna Mădălina Pinte, care este asistent medical, şi pe doamna Laura Datu, care este cosmetician. Eu voi efectua con­sultaţiile de dermatologie, iar domnul doctor Martin consultaţiile de chirurgie estetică”.

Conceptul Medical Spa reuneşte aspectul medical, cu starea de bine, cu rafinament, relaxare şi personalizare. Terme­nul medical se referă aici la ştiinţă, eficacitate, seriozitate, inovație și, mai ales, la siguranţă. Iar MediSpa Baia Mare te convinge că respectă toate aceste criterii, de îndată ce ajungi în sediul de pe strada George Coşbuc nr. 25 A (în incinta clădirii Atrium).
În primul rând sunt promovate servi­ciile medicale de estetică, minim inva­zive sau noninvazive, de cea mai înaltă tehnologie, la preţuri la fel de accesibile ca şi serviciile unui salon de înfru­museţare, dar la standarde calitative şi de siguranţă mult mai înalte, gi­rate de profesionişti.
Clinica medicală, de cosmetică şi fru­museţe MediSpa vă oferă o gamă foarte variată de tratamente medicale şi cosmetice de între­ţinere şi îngrijire, servicii ce se bazează atât pe apara­tură modernă cât şi pe un personal de elită, pregătit să ofere clientelor tot ceea ce este nevoie pentru a deveni mai sănă­toa­se şi mai frumoase. Toate acestea, într-o ambianţă plăcută şi relaxantă.

 

SERVI­CIILE oferite de MediSpa Baia Mare

- Consultaţii de chirurgie plastică şi estetică
- Consultaţii şi tratamente dermatologice
- Depistarea şi tratamentul cancerelor cutanate
- Diagnosticul şi tratamentul bolilor şi afecţiunilor pielii, părului şi unghiilor, examinare corporală totală
- Evaluarea, înregistrarea şi monitorizarea leziunilor pigmentare folosind dermatoscopia şi tehnologia digitală computerizată de ultimă oră
- Tratamentul acneei
- Tratamentul hiperhidrozei  (transpiraţie în exces)
- Diagnosticul şi tratamentul infecţiilor cutanate
- Diagnosticul şi tratamentul erupţiilor, eczemelor, psoriazisului şi seboreei
- Diagnosticul şi tratamentul alergiilor
- Diagnosticul şi tratamentul leziunilor genitale
- Consultanţă pentru probleme estetice
- Tratamente laser folosind aparate de ultimă generaţie
- Peelinguri chimice.
 

Injecţii pentru corecţia ridurilor şi liniilor:
-Toxină botulinică
- Acid hialuronic
- Biorevitalizare cu aminoacizi esenţiali
- Mezoterapie.

 

TRATAMENTE LASER

- Rejuvenare cutanată (laser Nd:Yag)
- Epilare definitivă pentru toate fototipurile (laser Alexandrite, laser Nd: Yag, IPL)
- Închiderea dilataţiilor vasculare de pe faţă sau membrele inferioare (laser Nd: Yag)
- Tratamentul hiperpigmentărilor (laser Alexandrite)
- Tratamentul cicatricilor, vergeturilor
- Excizii laser.

 

Clinica MediSpa din Baia Mare oferă aproape aceeaşi gamă de servicii ca şi clinica din Cluj: „Vom face con­sultaţii de dermatologie şi chirurgie estetică şi pe lângă asta avem o gama variată de servicii şi aparatură mo­dernă. Avem, de exemplu, apara­tură laser, mai multe tipuri de laser pentru epilare definitivă, aş aminti laserul Alexandrite, singurul din Baia Mare, care, din punct de vedere medical, este cel mai înalt standard în epilare definitivă. Deja, foarte multă lume e interesată de această aparatură, pentru că sunt câteva lasere pe care le avem doar noi, din întreg judeţul: laserul Alexan­drite, despre care am vorbit, pentru epilare definitivă şi laserul Excimer, care tratează vitiligo şi psoriazis.
Ceea ce ne face diferiţi faţă de un salon cosmetic e faptul că suntem în primul rând ­o cli­nică medicală, avem personal de specialitate şi cred că acest lucru poate da un plus de încredere”.
În numerele viitoare ale GAZETEI vă vom prezenta, pe larg, câteva proceduri inovative cu rezultate de-a dreptul miraculoase. 


 

Contact

MediSpa Baia Mare
strada George Coşbuc nr. 25 A,
TELEFON 0786-596699
 site: www.medispa.ro

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.