• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 22 Iunie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 20 Februarie , 2023

AUR Maramureș își consolidează activitatea în nord

AUR Maramureș își consolidează activitatea în județ prin acțiuni în organizațiile locale. Deputatul AUR, Darius Pop, participă, atunci când timpul îi permite, la întâlniri cu membrii organizațiilor din Maramureș. Recent, a fost la Vișeu de Sus.
„Cu binecuvântarea preotului, AUR Maramureș, organizația locală Vișeu de Sus, a făcut un pas mare spre consolidare, cu inaugurarea sediului central al orașului. Încă o cărămidă de AUR a fost pusă la baza filialei județene și un pas mare pentru echipa locală. Mergem înainte cu o mai mare încredere!”, a transmis deputatul maramureșean în fața membrilor AUR Vișeu de Sus, zilele trecute.
Dar membrii organizației județene AUR nu fac doar politică și administrație, ci se ocupă și de activități care au menirea de a le aduce un zâmbet, un strop de liniște în toată această nebunie politico-economică. A fost organizat campionatul de fotbal Cupa AUR Maramureș. Au participat mai multe echipe formate din membrii AUR din tot județul. După meciuri pasionate, cupa AUR a fost câștigată. Prezent la aceste întreceri, deputatul Darius Pop a transmis un mesaj de felicitare.
„Campionatul de fotbal, Cupa AUR Maramureș, ediția I, a fost câștigată de TAUR Maramureș, urmând Țara Lăpușului pe locul II și Țara Chioarului pe locul III. Îi felicit pe toți partici­panții pentru prezență și implicarea în realizarea acestui frumos eveniment sportiv. Sportul unește, iar UNIREA FACE PUTEREA!”


Darius Pop

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.