• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 27 Noiembrie 2021

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 26 Octombrie , 2021

Auchan România sărbătorește 15 ani de activitate și a pregătit o mulțime de oferte speciale și surprize pentru clienți

Până pe 26 octombrie, magazinele Auchan din toată țara îmbracă haine de sărbătoare, cu ocazia împlinirii a 15 ani de la deschiderea primului hipermarket din România. Astfel, în această perioadă, clienții sunt invitați să descopere în magazine, în aplicația Auchan și pe auchan.ro, peste 1000 de oferte, într-o gamă variată de produse, precum și acțiuni, surprize tematice, dar și o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan, prin care se oferă peste 1600 de premii, inclusiv marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

Recunoscute pentru gama largă de produse, precum și pentru vastele sortimente de produse românești, magazinele Auchan aniversează 15 ani de activitate, cu peste 1000 de oferte promoționale de tipul 1+1, 2+1 și alte mari reduceri sau avantaje la mărci naționale, internaționale, dar și la mărcile proprii. Toate acestea sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe auchan.ro și în aplicația Auchan. Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel național ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcările hipermarketurilor Auchan. În plus, în această perioadă, livrarea comenzilor online este gratuită. Pe întreaga durată a campaniei aniversare, echipele din magazinele Auchan au pregătit o serie de alte surprize și experiențe pentru clienți.
Marea aniversare este marcată și de o tombolă specială, prin care compania pune la bătaie peste 1600 de premii. Astfel, cumpărăturile efectuate în magazinele Auchan, magazinul online auchan.ro și aplicația Auchan în perioada 6-26 octombrie, utilizând cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, le oferă clienților șansa de a intra automat în cursa pentru unul dintre premiile ce constă în bonusuri pe cardul MyCLUB, vouchere de cumpărături sau chiar marele premiu, suma de 50.000 euro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.