• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 17 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Joi , 8 Decembrie , 2022

APP Maramureș și-a început activitatea în forță

Moș Nicolae a fost darnic cu filiala APP din Maramureș.  La  ceas de seară alături de membrii din conducerea filialei, Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș a primit în sediu un preot care a sfințit noua destinație a membrilor  filialei APP, noul sediu situat pe bulevardul Republicii nr. 25. Dincolo de festivitatea emoționantă pentru cei ce conduc filiala, având în vedere eforturile depuse pentru a deschide sediul, rămâne locul, noua destinație a românilor cu probleme, a celor îngenunchiați de decizii proaste a conducătorilor efemeri ai țării, a celor care caută un loc unde să își poată spune păsurile. Noul sediu este amenajat într-un stil minimal, modest, în ton cu vremurile pe care le  trăim. Aici pot veni cei care doresc să reclame abuzuri de tot felul. Liviu Bechiș și cei ce conduc filiala sunt atenți la nevoile oamenilor, preiau poverile acestora și le transmit la București pentru încercarea de rezolvare.

”Suntem mulțumiți, bucuroși că am reușit să deschidem sediul cu toate că au fost unii ce nu au dorit acest lucru. Dar mergem înainte! Suntem fermi și dedicați oamenilor. Ne-am săturat să tot vedem dezastre la tot pasul. Să auzim promisiuni care nu se materializează nici-o dată. Am mai spus și o spun cu toată sinceritatea. Noi suntem în opoziție și nu putem face schimbările pe  care le doresc milioane de români. Dar suntem în război cu mișeii, cu ticăloșii ce conduc țara și facem totul  ca problemele românilor să ajungă în fața judecătorilor, a Avocatului Poporului, la Curtea Constituțională, chiar și în Diaspora. Este primul pas necesar pentru rezolvarea acestor nemulțumiri generale.

Vrem să  vorbim cu oamenii, să știm ce trebuie făcut, iar la viitoarele alegeri vrem să ajungem acolo unde se iau decizii pentru a  stopa mizeriile de acum. Nu avem nimic  de ascuns, nu  vrem doar puterea pentru a ne îmbuiba, cum fac ăștia de acum, vrem să fim de folos oamenilor, este singura promisiune pe  care o facem.  De aceea, îi așteptăm pe băimăreni, pe maramureșeni la noi, fie să devină membrii ai unui partid ce se luptă cu ticăloșii, fie pentru a ne împărtăși durerile unei existențe  devenită  o problemă  de supraviețuire. Vă mulțumim și vă așteptăm!”, a transmis Liviu Bechiș, președintele  APP Maramureș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.