• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 6 Februarie , 2023

APP Maramureș continuă lupta cu mafia din țară

Alianța Pentru Patrie continuă lupta pentru recuperarea României din ”mâinile” marilor corporații care fac afaceri necurate în favoarea lor și țărilor din care vin.  Aceste corporații lucrează cu binecuvântarea social-democraților și liberalilor, parteneri la guvernare, dar și parteneri la jaful constant și de neoprit asupra bogățiilor țării. Noi, românii obișnuiți, trebuie să plătim facturile acestor jafuri, trebuie să ”acceptăm”, pentru că guvernanții își petrec vacanțele, concediile în țările din care vin multinaționalele partenere. Probabil sunt și afaceri curate, dar, cu siguranță că sunt multe afaceri oneroase pe care autoritățile de stat nu vor  să le  scoată la lumină. DNA a precizat zilele trecute că au în lucru peste 90 de dosare de corupție din perioada pandemiei, din ultimii ani. S-au făcut afaceri cu tot. Cu păduri, cu mâncare, cu măști, cu vaccinuri, cu sănătatea românilor, cu educația.  S-au făcut afaceri în școli, în administrația locală și națională, în spitale, în industrie și agricultură. Greu găsești ceva care să nu fie atins de flagelul corupției guvernamentale și corporatiste. Liderii APP, de la Codrin Ștefănescu, până la președintele interimar, Liviu Marian Pop, fac apel către guvernanți, să pună capăt aceste situații grave.  Să lucreze pentru mai binele românilor.

Și Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș, este în primele rânduri ale acestei bătălii cu corupția, cu mafia din structurile de conducere, fie că sunt locale, fie naționale.

”Nu trece o zi fără să nu aflăm că s-a mai furat, un milion...un miliard de euro, sume imense, în timp ce românii se chinuiesc să trăiască de pe o zi, pe alta. În Maramureș au fost firme, corporații care au furat mineritul și metalurgia, fără ca autoritățile să intervină. De aceea, maramureșenii trăiesc sub spectrul sărăciei, au printre cele mai mici salarii, iar pensionarii cumpără 100 de  grame de parizer ca să  aibă ce mânca până a doua zi. Și aici, la noi, sunt bogătași care sfidează lumea cu bunăstarea afișată fără nerușinare. Mulți s-au îndestulat din afacerile oneroase făcute după Revoluție. Sunt liberi, liniștiți și multe generații din familiile lor nu vor avea probleme. Pentru ceilalți, cei mulți, noi venim cu bătălia asta pe care am început-o în urmă cu un an de zile. Vrem să existe echitate, cinste, corectitudine. Vrem ca marile firme care lucrează în energie, petrol și gaze, să plătească corect taxe și impozite, să ajute România să ajungă la nivelul țărilor din care provin. Nu mai vrem să fim slugi, nu mai vrem guvernanți mișei, fără coloană vertebrală. Îi chemăm  pe români, pe maramureșenii noștri, să vină alături de noi. În Baia Mare ne găsiți la sediul nostru de pe bulevardul Republicii. Suntem alături de cei mulți!”, a  transmis președintele filialei, Liviu Bechiș.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.