• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Octombrie , 2022

APP a anunţat că va ataca decizia Guvernului privind majorarea taxelor pe locuinţe cu 50% de la 1 ianuarie 2023.

Secretarul general al APP, Codrin Ștefănescu a spus că, Guvernul nu a înțeles nimic din sesizarea pe care A.P.P. a transmis-o la Palatul Victoria și Avocatului Poporului!

 

”Nu a înțeles că noi 𝗮𝗺 𝗰𝗲𝗿𝘂𝘁 𝗮𝗯𝗿𝗼𝗴𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗺𝗯𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗼𝗿𝗱𝗼𝗻𝗮𝗻𝘁̗𝗲 𝗹��𝗴𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗮𝘅𝗲𝗹𝗲 𝘀̗𝗶 𝗶𝗺𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗲𝗹𝗲 noi halucinante care vor sufoca toată România!

Nu a înțeles că, inclusiv primarii Coaliției au cerut public să se țină cont de sesizarea noastră! Românii nu mai au bani! Au pus atâtea biruri pe umerii poporului, încât nu mai putem nici să murim!

Prin urmare, vom depune un proiect privind abrogarea acestui nou act creat peste noapte și vom depune plângere penală pe numele Ministrului Finanțelor, Adrian Câciu!

Gata cu bătaia de joc și umilirea întregului popor! Vă vom obliga să vă opriți din emiterea unor astfel de acte în miez de noapte, care aduc poveri uriașe și nejustificate și de care românii află din presă!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Alături de liderii partidului sunt și liderii din teritoriu. Președintele APP Maramureș a spus că în nordul țării situația este gravă.

”Aceste noi biruri îi vor sărăcii pe majoritatea românilor care trăiesc și așa destul de greu. De asta aveam acum nevoie? Sunt zone în care cetățenii nu au venituri mari și trăiesc din pensii mici sau salarii la fel de mici. O astfel de zonă este Maramureșul. Foștii mineri și muncitori în combinatele metalurgice au venituri mici sau nu au venituri și trăiesc din mile rudelor. La fel cu cei care au lucrat în fostele unități economice închise de cei care au jefuit țara asta. La APP Maramureș vom face eforturi suplimentare pentru a le explica oamenilor ce înseamnă impozite mărite cu 50% și ce vom face noi în perioada următoare. Toți românii ar trebui să ne sprijine pentru a termina cu cei care jefuiesc țara, jefuiesc românii. Doamne ajută!”, a spus Liviu Bechiș.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.