• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Iunie , 2019

Alianţa 2020 USR-PLUS Maramureş, în culmea fericirii

Liderul USR, Dan Ivan a vorbit despre faptul că Alianţa din care face parte USR a reuşit să câştige alegerile în Baia Mare şi în alte oraşe maramureşene, ceea ce părea un vis, nu cu mult timp în urmă.

„Le mulţumim tuturor celor care au participat la vot, le mulţumim şi celor care au vrut să participe la vot, dar n-au reuşit până la urmă datorită proastei organizări făcute în diaspora, le mulţumim tuturor celor care au avut răbdare să stea ore întregi la rând pentru a putea să-şi exercite votul.
Alianţa 2020 USR-PLUS a avut un rezultat deosebit la alegerile de duminică, simţim o mare respon­sabilitate pe care o avem acum, după aceste alegeri, simţim presiunea cecului în alb oferit de cetăţenii României Alianţei 2020 USR-PLUS.
Pentru USR este o reconfirmare după alegerile din 2016, dar ca şi alianţă a fost primul examen în faţa electoratului, un examen pe care credem noi că l-am trecut cu bine. Săptămâna aceasta vom face o analiză mai profundă a rezultatului votului pe fiecare localitate în parte.
Emoţia votului n-a fost una determinată doar de prezenţa foarte bună a Alianţei 2020 cu nişte candi­daţi foarte bine pregătiţi şi cu un program foarte bine conturat, ci pre­zenţa masivă a fost şi datorată de gravele derapaje ale actualei coaliţii de guvernare PSD-ALDE-UDMR, care au fost sancţionaţi la acest vot.
E de apreciat şi mobilizarea electoratului din Baia Mare. Am avut prezenţi la vot în Baia Mare cu peste 10% mai multi alegători decât la alegerile locale din 2016. În Baia Mare am câştigat 78 din cele 85 de secţii de vot”, a spus Dan Ivan.
 

„Pentru USR este o reconfirmare după alegerile din 2016, dar ca şi alianţă a fost primul examen în faţa electoratului, un examen pe care credem noi că l-am trecut cu bine. Săptămâna aceasta vom face o analiză mai profundă a rezultatului votului pe fiecare localitate în parte”.
Dan Ivan

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.