• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Ianuarie , 2019

ALDE Maramureş, creştere în sondaje

Cornelia Negruţ a vorbit des­pre Ordonanţa prin care com­pleturile de cinci judecă­tori au fost declarate nelegal constituite, iar sentinţele, nelegale.

„Nu vorbim în cazul contestării sentinţelor despre amnistie, graţiere aşa cum se încearcă să se transmită aceste ştiri false pe canale de televiziune, ci vorbim despre rejudecarea cauzei, despre posibilitatea, nu numai a celor care au fost judecaţi de aceste complete nelegal constituite, ci chiar şi posibilitatea din partea procurorilor de a cere o rejudecare a cauzei. De aceea nu înţelegem aceste instigări şi atacuri la adresa acestei Ordonanţe pentru că tot ce s-a întâmplat în această perioadă de zece ani cu aceste procese care au fost judecate ilegal trebuie să intre pe un făgaş de legalitate, trebuie să revenim la normalitate în justiţie”, a spus Cornelia Negruţ.

Liderul ALDE Maramureş a vorbit şi despre situaţia filialei pe care o conduce.
„Ne continuăm activitatea de alegeri, de transformare a organizaţiilor din regim interimar într-o structură defi­nitivă. Am luat legătura şi cu foşti membri de-ai noştri, din 2016, sau
ne-au căutat ei. Dar este adevărat că acum oferta pe piaţa formaţiunilor politice este foarte mare, avem partide noi, dar s-a văzut cine sunt în spatele acestor formaţiuni politice. Noi trebuie să fim uniţi, să evităm ştirile false. Astăzi, vom avea şedinţa Biroului Politic Teritorial şi vom convoca şi Delegaţia Permanentă pentru că, îm­preună cu doamna Mărieş Leş Gabriela am deschis câte o fişă de activitate pentru fiecare reprezentant al Biroului Politic Teritorial, pentru fiecare consi­lier local, pentru fiecare preşedinte de filială. Astăzi vom analiza în cele două şedinţe activitatea fiecăruia. Dacă vom consi­dera că există situaţii în care niciuna dintre persoanele analizate, în această perioadă de doi ani, nu s-a implicat în activitatea partidului, vom lua măsuri care se impun”, a spus Negruţ.

Legat de sondajele realizate pe plan local, Cornelia Negruţ a amintit de cel realizat în luna octombrie, pe un eşantion de 987 de repondenţi.
„În acest sondaj a ieşit pe primul loc PNL-ul, dar dacă mergem la persoanele politice vom vedea că cel mai mare procent, la întrebarea cât sunt de cu­noscuţi… pe primul loc se află primarul Cătălin Cherecheş, iar pe locul doi, doamna deputat Viorica Cherecheş.

Într-adevăr, personalitatea lor atrage şi creşterea liberalilor. Şi deja încep să se laude că sunt cei mai tari. Eu le spun să nu se culce pe-o ureche. În primul rând, domnul primar nu face parte din PNL! Probabil unii mai confundă situaţia pentru că a fost în PNL. Există un fel de derută. Iar noi am crescut şi e bine în raport cu ce a fost la ultimele alegeri parlamentare, când am avut 3,7%. Acum am ajuns la 11%!
Pe de altă parte, eu şi doamna Mărieş avem procente de 14% şi 11%. E de felicitat doamna Mărieş pentru că este o persoană care până în 2016 nu a făcut politică. Şi să ajungi acum la 11% este ceva!”, a spus Cornelia Negruţ.

 

„Astăzi vom analiza în cele două şedinţe activitatea fiecăruia. Dacă vom consi­dera că există situaţii în care niciuna dintre persoanele analizate, în această perioadă de doi ani, nu s-a implicat în activitatea partidului, vom lua măsuri care se impun”.
Cornelia Negruţ

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.