• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Noiembrie , 2021

A început montarea platformelor îngropate pentru deșeuri în Baia Mare

Zilele trecute, s-au montat în Baia Mare primele trei platforme îngropate pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Proiectul a demarat pe strada Serelor, iar în prima etapă vor fi montate 59 de astfel de platforme în 26 de locuri din oraș. Acest demers va continua până vor fi amplasate toate cele 200 de platforme planificate pentru municipiul Baia Mare. 

În luna aprilie, primarul Cătălin Cherecheș a anun­țat că va fi demarat acest proiect care revoluțio­nea­ză sistemul de salubrizare din Maramureș, iar băimărenii pot vedea deja că și la noi se va colecta gunoiul „ca-n străinătate”. Mai exact, prin acest proiect, tomberoanele sunt în­gro­pate, iar deasupra solului ră­mâne doar coșul prin care se face colectarea selectivă.

„Este vorba despre platforme îngropate, dotate cu camere video, sigilate, cu cititoare de cartele și cartele pentru fiecare familie din Baia Mare. Astfel vom elimina dezastrul vizual și olfactiv de la actualele platforme, oferind ce­tă­țe­nilor posibilitatea de a se debarasa ușor și eficient de deșeuri, asigurând și colectarea selectivă, prietenoasă cu mediul. Facem un nou pas major pentru creșterea calității vieții în Baia Mare. Dorim să aducem la standarde maxime salubrizarea, să oferim cetățe­nilor toată infrastructura necesară pentru depunerea de­șeu­rilor stradale și menajere”, a declarat primarul Cătălin Che­recheș în momentul lansării acestui proiect.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.