• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 02 Octombrie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 6 Noiembrie , 2015

Operarea aeronavelor de pe Aeroportul Internaţional Baia Mare se suspendă

Începând din 20 noiembrie 2015, ora 19.00, se suspendă operarea aeronavelor de orice fel pe Aeroportul Internaţional Baia Mare, pentru pregătirea şi începerea lucrărilor la investiţia „Extindere şi modernizare suprafaţă de mişcare”.

 

 

 

În urma acestei investiţii, lungimea pistei de decolare-aterizare se va mări la 2150 metri, lăţimea la 45 de metri, portanţa la minim 57 PCN.

Sistemul luminos de apropierea va fi relocat şi extins şi se vor realiza o serie de alte lucrări importante pentru aducerea suprafeţei de mişcare a aeroportului (pistă, căi de rulare, platformă) şi a zonelor conexe la parametrii ceruţi de reglementările aeronautice în vigoare.

 

Scopul final al eforturilor financiare şi logistice făcute de Uniunea Europeană, Guvernul României, Consiliul Judeţean Maramureş şi Aeroportul Internaţional Baia Mare, este crearea condiţiilor pentru operarea aeronavelor din clasa mediu curier şi a celor cargo, în vederea acoperirii necesităţilor de transport aerian din ce în ce mai mari şi crearea condiţiilor logistice pentru dezvoltarea accelerată a economiei locale conectate la circuitul economic european şi mondial.

 

Reluarea operării pe Aeroportul Internaţional Baia Mare va fi anunţată din timp, tuturor celor interesaţi, dar şi publicului larg.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.