• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 24 Octombrie 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Politic

Sambătă , 09 Septembrie , 2017
Liberalii pregătesc două moțiuni simple
Liberalii maramureseni s-au intalnit la sediul de partid pentru a discuta probleme importante pentru filiala, dar si pentru o discutie cu presa baimareana. Au fost prezenti presedintele PNL Maramures, Ionel Bogdan, deputatul Viorica Chereches, prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Gavril Ropan si consilierul judetean, Marinel Kovacs.
Sambătă , 09 Septembrie , 2017
Deputatul Sorin Bota despre Garda Civilă și etichetarea produselor
Deputatul PSD, Sorin Bota a avut o activitate sustinuta ce s-a materializat prin cinci initiative legislative. Parlamentarul maramuresean crede ca rolul alesilor este de a aduce nevoile cetatenilor in atentia Parlamentului prin initiativele legislative depuse spre dezbatere. Politician cu o bogata activitate parlamentara, Sorin Bota spera ca aceste pro­puneri sa fie votate favorabil si in final sa aduca mai mult bine pentru   
Sambătă , 09 Septembrie , 2017
„Am reușit să aducem ministerul ca partener la evenimentele culturale cheie de pe agenda Consiliului Județean Maramureș”
Interviu cu Bogdan Tomoiaga, secretar de stat in Ministerul Turismului
Vineri , 08 Septembrie , 2017
Bilanţul primei sesiuni parlamentare: absenteism şi „bătălie” pe ciolan
Parlamentarii se organizeaza greu la inceputul mandatului, se ocupa cu numiri in functii, inclusiv numiri de cunostinte in staff-urile parlamentare, cu diverse dezbateri si mese rotunde nefiind pregatiti sa depuna proiecte de lege identificate si lucrate in perioada premergatoare candidaturii la Parlament. Aceasta este concluzia unei succinte evaluari a Institutului pentru Politici Publice (IPP) la finalul primei sesiuni   
Vineri , 08 Septembrie , 2017
Liberalii maramureșeni despre ajutoare sociale, despre romi, pensionari și fotoliul de vicepreședinte al CJ
Liberalii maramureseni au organizat o intalnire cu presa baimareana pentru a prezenta ultimele hotarari ale PNL atat pe plan national cat si probleme locale. Intalnirea a fost condusa de primarul liberal din Coroieni, Gavril Ropan, prim-vicepresedinte al PNL Maramures. Au mai participat deputatul Viorica Chereches, consilierii judeteni, Calin Bota si Felician Cernestean.
Luni , 21 August , 2017
Europarlamentarul Daniel Buda şi-a prezentat raportul de activitate la finalul celor 3 ani de mandat în Parlamentul European!
La finalul celor 3 ani de mandat in Parlamentul European, va invit pe cei interesati sa con­sultati o sinteza sau, daca vreti, un raport al activitatii mele in cali­tate de membru al acestei institutii.
Sambătă , 19 August , 2017
Părerea ta contează! Implică-te şi contribuie la simplificarea și modernizarea Politicii Agricole Comune!
Salut initiativa Comisiei Europene care, prin intermediul Comisiei de Agri­cultura si Dezvoltare Rurala, coor­donata de comisarul Phil Hogan, a lansat in aceste zile o consultare publica extrem de importanta pe tema practicilor comerciale neloiale, transparenta pietei si cooperarea cu producatorii precum si modul in care lantul de aprovizionare cu alimente din UE poate deveni mai echitabil.
Duminică , 13 August , 2017
Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!
Grupul PPE este cel mai puternic aparator din Parlamentul European al intereselor fermierilor europeni. Acesta este cel care a asigurat un buget substantial pentru agricul­tura in timpul ultimei reforme a Politicii Agricole Comune.
Vineri , 11 August , 2017
Liberalii la Ruscova şi Petrova
Zilele trecute, liberalii maramureseni au avut mai multe activitati in nordul judetului. A fost prezent si presedintele PNL, Ludovic Orban si secretarul general al partidului, Robert Sighiartau. Cea mai importanta activitate a avut loc in Petrova unde a avut loc o intalnire a Ligii Alesilor liberali din Maramures.
Vineri , 11 August , 2017
Ludovic Orban, un președinte liberal ce își duce crucea cu seninătate!
„PSD-ul, care a fost cea mai mare parte a timpului la guvernare, a preferat sa bage bani in drumuri comunale, decat sa bage bani in mari proiecte de infra­structura. Ei au o vorba: autostrazile nu aduc voturi, in timp ce doi kilometri de asfalt intr-o localitate aduc voturi.”
Vineri , 07 Iulie , 2017
Liberalii maramureșeni critică PSD
PNL Maramures a organizat o conferinta de presa in care au fost abordate probleme la nivel national, dar si probleme judetene. Au fost prezenti presedintele organizatiei judetene Ionel Bogdan si consilierii judeteni, Marinel Kovacs, Ioan Beuca, Felician Cernestean. Caldura mare si presa putina, ceea ce a dus la discutii despre multele institutii media din anii trecuti, perioada in care Baia Mare era considerat al doilea oras,   

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania