• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 09 Iunie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Politic

Marţi , 06 Iunie , 2023
„La PSD, populismul bate competența”
Senator Cristian Niculescu-Țagarlas: „La PSD, populismul bate competenta, doar asa putem interpreta modul in care Consiliul Legislativ desfiinteaza cu argumente proiectul de lege initiat de mai multi parlamentari social-democrati, printre care se regasesc presedintele partidului Marcel Ciolacu, liderul grupului parlamentar de la Camera Deputatilor, Alfred Simonis si deputatul PSD de Maramures, Gabriel Zetea”.
Luni , 29 Mai , 2023
George Simion: „Decizia CEDO este un nou atac la adresa familiei și a normalității”
Romania este obligata la CEDO sa recunoasca cuplurile gay. Deputatul George Simion, copresedinte AUR arata ca: „Decizia CEDO este un nou atac la adresa familiei si a normalitatii. Din pacate, era de asteptat.
Luni , 22 Mai , 2023
Partidele politice au membri cotizanți cu duiumul
Recent, Expert Forum a lansat raportul privind finantarea partidelor politice pentru anul 2022, care analizeaza sursele de venit si cheltuielile a peste 200 de partide politice, capacitatea organizationala a acestora, modul in care se aloca si se cheltuie subventiile, precum si felul in care sumele semnificative bugetate de partide pentru propaganda afecteaza independenta media. De asemenea, au fost analizate modificarile   
Vineri , 05 Mai , 2023
Modificări și adaptări importante ale Codului Fiscal
Cristian Niculescu-Țagarlas : ” Modificarea si adaptarea Codului Fiscal unor realitati ce definesc activitatea economico-financiara actuala, constituie o necesitate obiectiva si un ajutor efectiv dat mediului de afaceri. ”
Luni , 24 Aprilie , 2023
Vizita delegației Baroului Federal German la sediul Senatului României
Senatorul Cristian Niculescu-Țagarlas: ”Am avut o intalnire productiva cu presedintele Ulrich Wessels si directorul pentru Relatii Internationale, Veronika Horrer, reprezentanti ai Baroului Federal German, un bun prilej de a discuta despre justitie si avocatura, in cadrul unui excelent schimb de idei si experiente.”
Luni , 24 Aprilie , 2023
AUR FACE TREI APELURI DE URGENȚĂ CĂTRE GUVERNUL ROMÂNIEI!
Interziceti importul de cereale, lapte si alte produse care tin de agricultura pe teritoriul Romaniei din Ucraina! Pot tranzita, dar nu trebuie sa aiba prioritate fata de agricultorii si transportatorii romani.
Luni , 03 Aprilie , 2023
APP cere: fără pensii nesimțite!
Alianta pentru Patrie cere ca la dezbaterea Legilor Educatiei din Parlament sa fie inlaturate deciziile nocive ce vor afecta interesele elevilor din Romania. Dupa multe dispute, discutii si contre, proiectele Legii Educatiei au fost aprobate de guvernul condus de alianta miseilor.
Luni , 27 Martie , 2023
Cristian Niculescu-Țâgârlaș : „Ne propunem să acordăm tichete de vacanță și angajaților din sistemul privat, nu doar bugetarilor
Senatul Romaniei a pus in dezbaterea Comisiei pentru antreprenoriat si turism propunerea legislativa referitoare la acordarea voucherelor de vacanta si salariatilor din sectorul privat, intr-un cuantum de 1.450 lei/anual, incepand cu data de 1 ianuarie 2024.
Luni , 27 Martie , 2023
George Simion, apel către cei care conduc destinele companiilor românești:AUR vă pune la dispoziție platforma de merit pentru ca voi să fiți în viitorul Parlament!
AUR afirma ca „sansa Romaniei sta in mainile celor mai capabili dintre noi”. “Politica nu trebuie sa fie o bariera in calea competentei, dar nici nu poate fi o trambulina pentru cei ce refuza orice implicare”, spune George Simion, presedintele AUR.
Miercuri , 15 Martie , 2023
A venit primăvara înnoirii în APP
Zilele trecute a avut loc sedinta lunara a Comitetului Executiv National a partidului Alianta Pentru Patrie, cu urmatoarea ordine de zi:
Marţi , 14 Martie , 2023
Alina Gorghiu la Baia Mare. Vizită oficială
Recent, presedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a fost intr-o vizita oficiala in Maramures. Oficialul roman a avut mai multe intalniri cu presedintele Consiliului Judetean, Ionel Bogdan, cu parlamentarii liberali maramureseni.

Supliment săptămânal

Editoriale

Pr. dr. Cristian Stefan pe 06.06.2023
Calea, adevărul și viața. Ziua cea mare a praznicului
Evanghelia praznicului Pogorarii Duhului Sfant ne aminteste de minunata chemare la adaparea cu apa vietii, rostita de Mantuitorul Hristos, la Sarbatoarea corturilor, in mijlocul unei mari multimi de oameni. El a rostit aceasta chemare „in ziua cea din urma – ziua cea mare a praznicului” (Ioan 7, 37), dar nu s-a suit la   
Nicolae Teremtus pe 06.06.2023
Colțu’ meu. Poluarea cu deșeuri menajere și industriale există. Mai există
Am prezentat, in numarul actual al saptamanalului nostru, un material cu privire la situatia deseurilor menajere si a deseurilor periculoase din Maramures.
Gazeta de Maramures pe 06.06.2023
SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE AMBASADA STATELOR UNITE ALE AMERICII, semnată de Laurentiu Primo.
,,Poporul roman, «partenerul strategic», ca orice popor vasal mai putin instruit si civilizat, nu intelege anumite chestiuni de geostrategie si politica internationala si si-ar dori sa fie (i)luminat de inalta intelepciune si cunoastere a marelui popor american...”
Ioana Lucacel pe 06.06.2023
Jenant, mișeilor! Jenant, mișeilor!
O vorba celebra spune ca raul triumfa atunci cand oamenii de bine nu fac nimic. Nici stapanirile straine, nici crizele de tot felul, nici inflatia, nici politicienii, nici nimeni nu a facut atat de mult rau Romaniei ca si cele patru cuvinte devenite scuza general valabila si refren national: „Nu e treaba mea”.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania