• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 24 Octombrie 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Vineri , 13 Octombrie , 2017
Standarde pentru Baia Mare
I Municipiul Baia Mare in parteneriat cu Asociatia Filantropica „Sfantul Ierarh Iosif Marturisitorul”, Scoala generala „Nicolae Balcescu” Baia Mare si Penitenciarul Baia Mare au lansat proiectul „Standarde pentru Baia Mare - Incluziune si integrare fara discriminare”.
Vineri , 13 Octombrie , 2017
„Ce faci când nu mai știi ce să faci cu copilul tău?”
Zilele trecute, zeci de baimareni au avut, timp de cateva ore, o alta pers­pectiva asupra vietii de parinte in compania educatorului parental Meda Morariu. Gazduit de Centrul Multifunc­tional Rivulus Pueris, evenimentul „Ce faci cand nu mai stii ce sa faci cu copilul tau?” a trecut in revista cativa factori care influenteaza modul in care parintii isi cresc copiii si cum „apar” ei prin ochii copiilor.
Vineri , 13 Octombrie , 2017
Au început conferinţele preoţeşti de toamnă în Episcopia Maramureşului şi Sătmarului
Luni, 9 octombrie 2017, Preasfintitul Parinte Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului, a savarsit Sfanta Liturghie Arhiereasca la Manastirea Barsana, urmata de un Te-Deum, oficiat cu ocazia conferintei de toamna a preotilor din protopopiatele Sighet si Viseu, a caror tema este dedicata Anului comemorativ Justinian Patriarhul si al aparatorilor Ortodoxiei in timpul comunismului.
Vineri , 06 Octombrie , 2017
Turul rezistenţei anticomuniste şi o lecţie vie de istorie
Pentru al noualea an consecutiv, GAZETA de Maramures organizeaza un eveniment devenit deja traditie: Turul rezistentei anticomuniste, o lectie vie de istorie, valori si modele.
Vineri , 06 Octombrie , 2017
Linxy – primul film de animaţie 3D realizat în Maramureș
5 octombrie, Ziua Educatiei a fost marcata in Maramures printr-o premiera: s-a lansat primul film de animatie 3D realizat in Baia Mare. La filmul de animatie Linxy s-a lucrat timp de 4 ani, si este realizat de Laura Tamas si Andrei Haiduc.
Vineri , 06 Octombrie , 2017
Durere, lacrimi şi regrete la Dragomireşti
Aurel Vlad, fost detinut politic, mesaj de peste ocean
Marţi , 03 Octombrie , 2017
Centenar 2018. Și totuși împreună
Pregatirile pentru Centenarul Marii Uniri, chiar asa opintite cum ne apar, si intarziate pe alocuri, se arata capabile, totusi, sa faca din sarbatoarea de anul viitor una care sa onoreze cum se cuvine frumusetea idealului nostru de unitate nationala. Doritori, poate, sa recupereze din intarziere, destui s-au grabit sa supraliciteze tinuta patriotica si discursul taios.
Vineri , 22 Septembrie , 2017
Aiud, Golgota demnităţii noastre naţionale
An de an, ziua de 14 septembrie nu reprezinta doar Hramul Schitului Inaltarea Sfintei Cruci din Aiud, ci si „ziua demnitatii noastre nationale”. Intalnirea de suflet a fostilor detinuti politici care au patimit in una dintre cele mai cumplite inchisori comuniste din tara.
Vineri , 22 Septembrie , 2017
Maica Domnului, nădejdea poporului - Hramul Bisericii din Dumbrăviţa
Sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului aduce, an de an, bucurie credinciosilor din Parohia Dumbravita. Aceasta sarbatoare este inchinata Nasterii Maicii Domnului si este praznuita totdeauna la inceput de an bisericesc, in mod solemn de catre dumbraviceni, fiind hramul bisericii lor. Dupa traditia hramului, la Sfanta Liturghie participa mai multi preoti care slujesc in sobor dar si multi credinciosi care vin de aproape sau mai de   
Vineri , 15 Septembrie , 2017
Liceul Németh László, un nou început
Zilele trecute a avut loc inaugurarea noii cladiri a Liceului Teoretic „Nemeth Laszlo” din Baia Mare, cu ocazia deschiderii anului scolar. Manifestarea a fost un moment de sarbatoare pentru comunitatea maghiara baimareana, dar si pentru lideri ai UDMR si din Ungaria. Numerosi parinti au venit sa vada si sa se bucure alaturi de copiii lor la deschiderea noului an scolar.

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania