• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 17 August 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Vineri , 07 Iulie , 2017
Zilele Cicârlăului la a cincea ediție
Localitatea maramureseana Cicarlau a fost in straie de sarbatoare cu ocazia Zilelor Cicarlaului, manifestare ajunsa la a cincea editie.
Vineri , 07 Iulie , 2017
„Festivalul portului, dansului şi cântecului de pe Fisculaş” o ediţie de nota 11
O comunitate care isi respecta trecutul, traditiile si valorile are asigurat viitorul. Iar aceasta „axioma” este perfect valabila in cazul comunitatii din Dumbravita, care, de 11 ani, este gazda unui eveniment de traditie si despre traditii: ,,FESTIVALUL PORTULUI, DANSULUI ȘI CANTECULUI DE PE FISCULAȘ”. Editia din acest an a fost deosebita, presarata cu numeroase surprize dintre care cea mai importanta a fost acordarea   
Vineri , 07 Iulie , 2017
Icoană de la Athos în biserica de pe Valea Roșie din Baia Mare
Una dintre primele biserici construite in Baia Mare are la inchinare, de cateva zile, o icoana sfintita pe Muntele Athos. Este vorba despre o copie fidela a Icoanei facatoare de minuni „Maica Domnului Mangaietoarea”, care a stat 40 de zile la Manastirea Vatoped, unde este si originalul. Credinciosii baimareni si din alte parohii au inceput sa calce pragul acestei biserici si pentru noul iconostas.
Vineri , 16 Iunie , 2017
ZILELE COMUNEI DUMBRĂVIŢA: ,,Festivalul Portului, Dansului şi Cântecului de pe Fisculaş”. EDIȚIA a XI - a, 02 iulie 2017
An de an, in prima duminica a lunii iulie, comuna Dumbravita se transforma intr-o adevarata scena in aer liber. Aici se aduna toata zona folclorica, denumita Fisculas, adica satele cuprinse intre Baia Mare, Baia Sprie, Cavnic si raul Lapus, pentru a-si promova traditiile si obiceiurile mostenite din strabuni in cadrul unui eveniment devenit traditie: „Festivalul portului, dansului si cantecului de pe Fisculas”, ajuns la   
Vineri , 16 Iunie , 2017
Desene pe asfalt: culoare şi bucurie
La fel ca in fiecare an, elevii din clasele primare din comuna Dumbravita au fost invitati de UAC Europe si Asociatia NEMUS sa serbeze 1 iunie intr-un mod inedit: prin desene pe asfalt, in curtea „fabricii de avioane”.
Vineri , 09 Iunie , 2017
Expoziție de icoane vechi la Catedrala Episcopală din Baia Mare
Vineri, 2 iunie, a avut loc vernisajul expozitiei, „Margaritare din tezaurul iconografic al Episcopiei Maramuresului si Satmarului”, gazduite in sala-muzeu „Sfintii Martiri Brancoveni” din Catedrala Episcopala „Sfanta Treime” din Baia Mare, care ofera o alaturare fericita cu expozitia de carte veche din acelasi spatiu.
Vineri , 09 Iunie , 2017
330 de sportivi din 55 de delegații au concurat în Baia Mare, la Jocurile Naționale Special Olympics România
330 de sportivi din toate judetele Romaniei au concurat zilele acestea in probe de atletism, baschet, bocce si inot, in Baia Mare (judetul Maramures), orasul ales anul acesta ca loc de desfasurare a celei mai importante competitii nationale adresate persoanelor cu dizabilitati intelectuale din Romania.
Vineri , 09 Iunie , 2017
Hramul Catedralei Episcopale „Sfânta Treime” din Baia Mare
Duminica, 4 iunie 2017, sarbatoarea imparateasca a Pogorarii Sfantului Duh, Preasfintitul Parinte Iustin, Episcopul Maramuresului si Satmarului, a oficiat, cu incepere de la ora 9.30, in Catedrala Episcopala „Sfanta Treime” din Baia Mare, Sfanta Liturghie Arhiereasca cu ocazia hramului acestui important locas de inchinare.
Vineri , 09 Iunie , 2017
Participarea delegației din Maramureș la Adunarea Generală ARE, Sankt Pölten - Austria, 31 mai – 2 iunie 2017
In perioada 31 mai – 2 iunie 2017 s-a desfasurat in Sankt Polten – Austria Adu­narea generala a Ansamblului Re­giu­nilor Europei, o organizatie interna­tionala din care face parte si judetul Maramures inca din anul 1997. Anul acesta, principala activitate ARE – adunarea generala a mem­brilor sai - a avut o importanta spo­rita fiind organizate alegeri pentru noua structura de conducere a organizatiei.
Vineri , 02 Iunie , 2017
Prietenii Spitalului și Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului județean au lansat, de Ziua Copilului, Programul „BabyCare”
Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opris”, Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare si Sectia de Neonatologie au lansat, de 1 Iunie – Ziua Internationala a Copilului, proiectul BabyCare – „Din dragoste pentru copii - de la vis la realitate”.
Vineri , 02 Iunie , 2017
„Nu maşinile, nu profitul, ci oamenii sunt cel mai de preţ bun al firmei RAMIRA”
A III-a editie a „Zilei portilor deschise”la Ramira S.A. Baia Mare

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania