• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 20 Ianuarie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Luni , 23 Decembrie , 2019
CRĂCIUNUL PENTRU TOȚI – Târg caritabil pentru copiii suferinzi de autism, organizat de Asociația GAL Baia Mare
Aproximativ 300 de persoane au participat, in data de 18 decembrie, la prima editie a targului ,,Craciun pentru toti”. Scopul actiunii a fost unul caritabil – pentru a sustine Asociatia Autism din Baia Mare. Evenimentul a fost organizat de Asociatia GAL Baia Mare, in cadrul proiectului 'Sprijin pentru functionarea GAL Baia Mare'.
Duminică , 22 Decembrie , 2019
Festivalul de Interpretare Corală „Fulguşor Colindător”
Recent, la Colegiul de Arte Baia Mare, a avut loc o manifestare care se inscrie in seria de evenimente dedicate Sarbatorilor Craciunului. Este un Proiect Festival de interpretare corala, adresat elevilor din clasele I-IV, de la mai multe scoli din municipiul de pe Sasar. Coordonatorul proiectului este profesor Lavinia Ghitu, iar coordonatorul intregului program care se desfasoara in Romania este psihologul baimarean Loredana   
Duminică , 22 Decembrie , 2019
A treia procedură EVAR finalizată cu succes la Spitalul Județean Baia Mare
Luni, 9 decembrie 2019, la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare (S.J.U.B.M), in cadrul Laboratorului de Angiografie, Cateterism Cardiac si Cardiologie Interventionala (L.A.C.C.C.I.), o echipa medicala multi­disciplinara de cardiologie, chirurgie vasculara si anestezie a efectuat cu succes a treia a pro­cedura EVAR, din 2019.
Duminică , 22 Decembrie , 2019
O seară magică în așteptarea Crăciunului - Proiectul de parteneriat educațional „Dăruind vei dobândi”
Indemnul monahului de la Rohia - Nicolae Steinhardt prin „Daruind vei dobandi” a insufletit in randul copiilor si elevilor activitati extracuriculare, prin bucuria de a „darui” semenilor cu generozitate, fie ca sunt colegi, copii din familii nevoiase, batrani ramasi singuri.
Duminică , 22 Decembrie , 2019
Artistul fotograf băimărean, Ilie Tudorel, prezent în China
In perioada noiembrie-decembrie 2019, artistul fotograf Tudorel Ilie din Baia Mare, judetul Maramures, a efectuat o deplasare expozitionala si de creatie in Republica Populara Chineza, impreuna cu artistul fotograf Stefan Toth din Oradea, presedintele Asociatiei Internationale „Euro Foto Art”. Evenimentele culturale la care a participat au fost ocazionate de Editia a IV-a a „Festivalului Fotografiei Romanesti in China”   
Duminică , 15 Decembrie , 2019
Zece zile de manifestări artistice și culturale în cadrul evenimentului „Crăciun în Maramureș”
Evenimentul cultural-traditional „Craciun in Maramures” ajunge anul acesta la cea de-a XI-a editie, urmand sa se desfasoare in perioada 18 - 28 decembrie 2019. In agenda actiunii se regasesc vernisaje, confe­rinte, concerte de colinde, spectacole si alte activitati specifice sarbatorilor de iarna, care vor avea loc atat la Muzeul Satului din Baia Mare cat si in alte locatii din cele patru zone etno­gra­fice ale   
Duminică , 15 Decembrie , 2019
Cantus Mundi în Baia Mare, un spectacol de gală
In Sala Rotary a Colegiului de Arte Baia Mare a avut loc o manifestare deosebita, parte a Programului National Cantus Mundi. Opt coruri de copii din judetul Maramures au sustinut un spectacol de cant coral dedicat sarbatorilor de iarna si copilariei, in cadrul Galei de Craciun, Cantus Mundi.
Duminică , 15 Decembrie , 2019
Angajații Spitalului Județean au donat „sânge pentru viață”
In zi de sfanta sarbatoare, angajatii Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare au aratat ca inteleg insemnatatea expresiei „sange pentru viata” si cunosc faptul ca, prin gesturi marunte poti oferi sansa la viata celor aflati in situatii critice.
Duminică , 15 Decembrie , 2019
Târgul Darurilor de Crăciun ediția a VIII-a, 2019 - Baia Mare
In perioada 18-21 decembrie, Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” Baia Mare, este gazda Targului de Craciun organizat de Asociatia NOD. La fel ca si in anii trecuti, Targul va asteapta intr-o lume de poveste, cu multe daruri pentru gusturi alese, muzica buna si o atmosfera de sarbatoare. Va prezentam, in cele ce urmeaza, artistii pe care ii veti intalni in acest an la Targ.
Luni , 09 Decembrie , 2019
Aniversarea a 30 de ani de la deschiderea expoziției permanente a Muzeului Județean de Mineralogie
Muzeul Judetean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare aniverseaza, in luna noiembrie 2019, 30 de ani de la deschiderea oficiala a expozitiei permanente. La 6 noiembrie 1989, in fata publicului a fost prezentata pentru prima data expozitia de baza a Sectiei de Știinte Naturale, cuprinzand peste 1.000 de esantioane minerale, minereuri, roci si fosile recoltate din zona municipiului Baia Mare, dar si din arealele   
Luni , 09 Decembrie , 2019
Maramureșenii, îndemnați la patriotism și unire sufletească de Ziua Națională a României
La fel ca in fiecare an, in data de 1 Decembrie, municipiul Baia Mare marcheaza Ziua Nationala a Romaniei prin manifestari specifice, care fac trimitere la un moment de mare insemnatate pentru istoria romanilor, respectiv Marea Unire de la 1918.

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania