• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Ianuarie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Eveniment

Joi , 21 Decembrie , 2017
Crăciun în Baia Mare
Craciun in Baia Mare
Joi , 21 Decembrie , 2017
Acțiunea social-caritabilă ,,Dar din dar” a Organizației Femeilor Liberale din Baia Sprie
Alaturi de Organizatia Fe­meilor Liberale din Baia Sprie, liderul femeilor libe­rale din organizatia Baia Sprie, Valeria Brezoczki a dus la bun sfarsit proiectul social-caritabil ,,Dar din dar”. Duminica, 17 decembrie 2017, Casa de Cultura din Baia Sprie a devenit un taram de basm al bucuriei, veseliei si generozitatii pentru 32 de copii din familii monoparentale, cu varste cuprinse intre 6-12 ani.
Joi , 21 Decembrie , 2017
„Dăruind vei dobândi”
Expozitia cu Icoane pe sticla a elevilor de la Școala Profesionala Dumbravita, jud. Maramures si Școala Gimnaziala din Culciu Mare, jud. Satu Mare
Joi , 21 Decembrie , 2017
Concertul extraordinar de colinde „Astă seară spre-asfinţit”
Duminica, 17 decembrie, centrul comunei Dumbravita s-a mutat in satul Sindresti, datorita concertului de colinde „Asta seara spre-asfintit”. Evenimentul s-a dovedit a fi unul de exceptie, o editie care va ramane cu siguranta in amintirea si sufletul participantilor.
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Târgul Darurilor de Crăciun se deschide din 18 decembrie la Biblioteca Judeţeană din Baia Mare
Din 18 si pana in 22 decembrie 2017, Targul Darurilor de Craciun va fi deschis la Biblioteca Judeteana din Baia Mare tuturor celor care apreciaza cadourile speciale si unice, confectionate de artisti talentati.
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Crăciun în Maramureș - EDIŢIA A IX-A
Craciun in Maramures - EDITIA A IX-A
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Organizația Femeilor Liberale din Baia Sprie, în acțiune
Organizatia de femei a PNL Baia Sprie a reusit sa organizeze mai multe actiuni in orasul vecin cu Baia Mare, iar pe termen scurt si mediu vor urma mai multe manifestari interesante si cu impact in societate. OFL este o organizatie nou infiintata, iar presedintele organizatiei este cadru didactic la Universitatea din municipiul de pe Sasar.
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Concertul de Colinde „Hristos se naște! Slăviți-L!”
In 9 decembrie 2017 a avut loc la Chechis a VIII-a editie a Concertului de Colinde „Hristos se naste! Slaviti-L!”, organizat de Asociatia „Daruind vei dobandi” si Parohia Ortodoxa Romana Chechis.
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Cea de-a a XVIII-a ediţie a manifestării „De Naşterea Domnului”
Bucuria colindului, a vestirii Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos a adunat sambata, 9 Decembrie 2017, la Catedrala Episcopala „Sfanta Treime” Baia Mare, cu binecuvantarea si in prezenta Preasfintitului Parinte Iustin, Episcop a Episcopiei Maramure­sului si Satmarului, elevii si profesorii participanti la cea de-a a XVIII-a editie a manifestarii „De Nasterea Dom­nu­lui”, si editia a VII-a a Concursului Judetean   
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Expoziţie de fotografie – Crăciun în Maramureş
Consiliul Judetean Maramures si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Maramures organizeaza luni, 18 decembrie 2017, ora 16, in Holul Palatului Administrativ din Baia Mare, vernisajul expozitiei „CRACIUN IN MARAMURES. Fotografia – document etnografic”.
Vineri , 15 Decembrie , 2017
Uniţi de 1 Decembrie!
Ca in fiecare an, de Ziua Nationala a Romaniei, dumbravitenii sarbatoresc printr-un spectacol eveniment, organizat prin implicarea tuturor institutiilor din comuna: Primarie, Scoala, biserici, Caminul Cultural, UAC Europe si Asociatia NEMUS. In acest an, spectacolul a avut loc in 3 decembrie, la Caminul Cultural Rus si a fost unul de exceptie.

Supliment săptămânal

Editoriale

Nicolae Teremtus pe 12.01.2018
Coltu’ meu / Dan Pârcălab, nevinovat. Așa cum a fost tot timpul. Cine îi dă înapoi anii furați? Voi, nesimțiților?
Sfarsitul de an, in general, vine cu vesti mai putin bune. Coplesiti de problemele curente, de politicul care nu vede drama romanilor, primim tot felul de situatii, de chestii ce ne scad pofta de sarbatori. Asa a fost de fiecare data in ultimii 11 ani, de la acel ianuarie friguros in care justi­tia, cea pe care noi o aparam   
Teodor Ardelean pe 12.01.2018
Biblioteca de idei / „Bună seara lui Crăciun”
Sintagma de mai sus reprezinta „numele” unei colinde culte, foarte raspandita in toate tinuturile romanesti. Totodata, o intalnim, ca titlu principal pe coperta unei cartulii de numai 32 de pagini, format B6, care continua, cu formularea voit clarificatoare „cele mai frumoase colinde crestine”.
Ioana Lucacel pe 12.01.2018
Jenant, mișeilor! / Oameni de o zi
Era odata, la Bagdad, sub domnia stralucitului calif Harun-al-Rasid, un negutator bogat care avea o nevasta batrana si un fecior, Abu-Hasan, crescut foarte strict pana la 30 de ani. Negutatorul a murit si Abu-Hasan a intrat in stapanirea avutiei pe care o adunase tatal sau o viata intreaga. Dar fiul a facut altfel de cum facuse   
Horia Chiş pe 12.01.2018
Fereastra închisorii / Dumnezeiască
Asa a fost inmormantarea Regelui Mihai I al Romaniei. Ceva nepa­man­tean a plutit permanent in vazduhurile acestui ultim act al monarhului pe taram romanesc.
Pr. dr. Cristian Stefan pe 12.01.2018
Calea, Adevărul şi Viaţa / Suprema minune a Naşterii Mântuitorului
Una dintre cele mai frumoase si de suflet ziditoare dintre praznicele anului bise­ricesc este, fara indoiala, Nasterea Domnului sau Craciunul. Desi au trecut de atunci mai bine de doua mii de ani, icoana Nasterii Domnului este pururea vie, an de an, in sufletul si in viata noastra pentru ca, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu   
Ioan Botis pe 12.01.2018
Mă tot mir / Ce are unii cu maneliştii?
No, acuma, ca tot vin sarbatorile de iar­na, o aparut un videoclip a lu’ Carmen Ser­ban, filmat in Biblioteca Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Nu-i bai ca videoclipul ii filmat vara, ca maneaua nu are limite, gra­nite, nu cunoaste oprelisti si e vala­bila in orice anotimp.

Parteneri

Lista firmelor din Romania