• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 23 Iunie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Editoriale

Teodor Ardelean pe 18.06.2018
Biblioteca de idei / Autograful – expresie de relație
Sesiunile de autografe culturale insotesc lansarile de carte, dandu-le un coeficient suplimentar de fascinatie. E o realitate imbucuratoare ca oamenii isi doresc sa tina in intimitatea lor semnele manufacturale de identitate ale unor autori.
Horia Chiş pe 18.06.2018
Fereastra închisorii / Un fapt istoric
Nu, nu este in nici un caz vorba de faptul ca o manuitoare de paleta si minge mica a cas­ti­gat ceva turneu parizian pe zgura banilor.
Ioana Lucacel pe 18.06.2018
Jenant, mișeilor! / Oglindă
De la articolele despre copiii din orfelinatele groazei si minerii chemati la Bucuresti, la eticheta de tara corupta, subdezvoltata, prea traditionalista si poate chiar periculoasa, Romania postdecembrista nu a fost niciodata rasfatata de presa straina.
Nicolae Teremtus pe 18.06.2018
Coltu’ meu / Un aeroport, două aeroporturi... un director
Subiectul saptamanii pe plan local este, din punctul meu de vedere, nu­mirea lui Mihai Patrascu, in baza unui concurs, la conducerea Aeroportului International Satu Mare. Au fost voci care au comentat negativ aceasta nu­mire in urma concursului, de parca omu’ nu are voie sa se inscrie la ce concurs doreste.
Pr. dr. Cristian Stefan pe 18.06.2018
Calea, Adevărul şi Viaţa / Drumul de la piatră la inimă
Pe Hristos l-au ispitit multi si de multe ori. Intre cei multi erau fariseii si carturarii, in care se luau la intrecere viclenia cu stiinta de carte, dar care, in aceeasi masura, erau si maestri in arta ispitirii. Erau abili in manuirea silogismelor, pe care le exersau in templu si isi faceau din aceasta o placere ascunsa, pe   
Ioan Botis pe 18.06.2018
Mă tot mir / Suntem peste tot acasă...
In ultima duminica a lunii mai a fost sarbatorita Ziua Romanilor de Pretu­tindeni, care romani sunt multi, de ordinul milioanelor si cam peste tot. In plus, romanii sunt si foarte vizibili in randul comunitatilor in care se stabilesc. De aia si exista atatea reactii, unele de inteles, altele de neinteles, din partea celor pe   

Parteneri

Lista firmelor din Romania