• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 24 Februarie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Editoriale

Pr. dr. Cristian Stefan pe 16.02.2018
Calea, Adevărul şi Viaţa / Semnificația Săptămânii albe
Incepand de luni am intrat in ultima sap­tamana care preceda Postul Mare, nu­mita si Saptamana alba sau a branzei. In aceasta saptamana nu se mai consuma carne, in zilele de miercuri si vineri se face dezlegare la oua, lapte, branza si pes­te, iar programul liturgic incepe sa doban­deasca elemente specifice postului.
Ioan Botis pe 16.02.2018
Mă tot mir / O să fie ca acuma
Cred ca stiu deja care e primul ministru din guvernul asta absolut idiot care o sa fie sutat in cur la prima remaniere guvernamentala. Ca sa nu va tin in suspans, va spun repede: Eugen Teodo­rovici. Sinistrul Finantelor Publice s-o scapat pe gura si o zis el asa: ca trebuie ca si Biserica Ortodoxa Romana sa pla­teasca impozit,   
Ioana Lucacel pe 16.02.2018
Jenant, mișeilor! / Ruşine şi onoare
Nu va mirati de alaturarea din titlu. Rusinea e a noastra, a romanilor din Romania si onoarea e a lor, a roma­nilor din Basarabia.
Horia Chiş pe 16.02.2018
Fereastra închisorii / La fraţii din Moldova
Cu gandul fratiei istorice am plecat spre Moldova de peste Prut, acolo unde nu mai fusesem niciodata.
Nicolae Teremtus pe 16.02.2018
Coltu’ meu / Dictatură, totalitarism… putere absolută. Iar noi?
Zilele astea am vazut la televizor tele­novela cu DNA. Am urmarit si conferin­ta de presa a lui Kovesi, curios sa vad ce spune sefa DNA. S-a prezentat bine, a fost chiar surprinzatoare. A vorbit cu calm si a raspuns la toate intrebarile zia­ristilor, ceea ce e un lucru rar in viata publica de azi.
Teodor Ardelean pe 16.02.2018
Biblioteca de idei / Trăind cu adevărat sentimentul românesc al ființei
De la momentul in care l-am savurat pe D. D. Rosca, am prins a intelege ca filosofia este domeniul ce mi se potriveste cel mai bine ca structura cognitiva personala si am urmat acest drum al fascinatiei conceptelor. Nu stiu daca m-am orientat bine sau nu, micul filosof din mine neputandu-se impune transant fata de provocarile   

Parteneri

Lista firmelor din Romania