• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 04 Decembrie 2022

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Administrație

Luni , 21 Noiembrie , 2022
De la Barajul Runcu, la Aeroport, punctul de trecere a frontierei, calea ferată cu ecartament larg și Memorialul Durerii Nicolae Ciucă, două zile în Maramureș
La sfarsitul saptamanii trecute, primul-ministru al Romaniei, Nicolae Ciuca, a venit intr-o vizita de lucru in Maramures. A fost insotit de ministrul de Interne Lucian Bode, secretari de stat si alte oficialitati. O aeronava militara a adus delegatia guvernamentala. Avionul a aterizat fara probleme deosebite, desi vremea a fost potrivnica zborurilor.
Luni , 24 Octombrie , 2022
În Baia Mare vin primii bani din PNRR, dar și un antrenor nou la Minaur
Primarul de Baia Mare, Catalin Chereches, a organizat o conferinta de presa pe gazonul stadionului „Viorel Mateianu” pentru a-l prezenta pe noul antrenor al echipei de fotbal a Baii Mari, Iosif Mihai, fostul antrenor al Rapidului, echipa pe care a promovat-o in Liga 1. Au mai participat reprezentantii clubului de fotbal si Ciprian Danciu, fostul antrenor al echipei Minaur.
Luni , 22 August , 2022
CONTINUITATE ÎN CALITATE ISO 9001:2015, LA CONSILIUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ
Consiliul Judetean Maramures a obtinut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, pana in 31 iulie 2025.
Luni , 08 August , 2022
Drumul Județean 108E Chelința - Năpradea a fost modernizat
Pe DJ 108E, Consiliul Judetean Maramures, prin Societatea Drumuri si Poduri SA, a realizat lucrari de modernizare, asfaltare si marcaje rutiere, care au fost finalizate.
Luni , 08 August , 2022
IONEL BOGDAN: Reabilitarea Palatului Administrativ din Baia Mare, în linie dreaptă
Alesii judeteni au votat in sedinta Consiliului Judetean proiectul privind aprobarea documentatiei necesare pentru realizarea obiectivului de investitii „Reabilitarea Palatului Administrativ”.
Luni , 01 August , 2022
Ședința de CL Baia Mare, caniculă, secetă, război...Big Mac
Ultima sedinta de Consiliul Local Baia Mare va avea loc la sfarsitul lunii iulie in plina canicula si seceta. Vor fi peste 30 de proiecte de hotarare pe borderoul de sedinta. Probabil vor exista si proiecte de hotarare suplimentare. Alesii baimarenilor sunt chemati sa dezbata si sa aprobe aceste proiecte. Intre ele sunt multe care au o importanta mare pentru mai binele celor din Baia Mare.
Luni , 11 Iulie , 2022
A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate al drumului Expres Baia Mare - Satu Mare
Recent, executivul Consiliului Judetean Maramures si cel al Consiliului Judetean Satu Mare au semnat contractul de prestari servicii Completare/revizuire Studiu de fezabilitate pentru Drum Expres Petea – Satu Mare – Baia Mare, sector Satu Mare – Baia Mare, contractul fiind atribuit Asocierii SC Drum Pod Invest SRL – SC Search Corporation SRL, prin lider de asociere SC Drum Pod Invest S.R.L.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Primul proiect strategic al județului Maramureș intră în execuție
Alesii judeteni s-au intrunit ieri in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures, in cadrul careia au votat peste 30 de proiecte importante pentru judet.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Ambasadorul Armeniei în România, Sergey Minasyan, vizită la Consiliul Județean Maramureș
Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Lazar, a avut astazi o intalnire cu Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei in Romania.
Marţi , 05 Iulie , 2022
Un nou proiect derulat de Consiliul Județean Maramureș și Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare
Consiliul Judetean Mara­mures in parteneriat cu Spitalul de Boli Infec­tioa­se si Psihiatrie Baia Mare anunta demararea proiectului „Consolidarea capacitatii de gestionare a crizei COVID-19 prin dotarea Spitalului de Boli Infec­tioase si Psihiatrie Baia Mare”, Cod SMIS 2014+ 139782, proiect finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POIM 2014-2020, Axa Prioritara 9 Protejarea sanatatii populatiei in   
Marţi , 05 Iulie , 2022
Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare, inaugurat de DGASPC Maramureș
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Maramures a inaugurat in 23 iunie 2022, Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Grivitei. Evenimentul a avut loc la sediul centrului din Baia Mare, strada Grivitei nr. 37, alaturi de conducerea DGASPC Maramures fiind prezenti oficiali ai Consiliului Judetean Maramures.

Supliment săptămânal

Editoriale

Pr. dr. Cristian Stefan pe 28.11.2022
Calea, adevărul și viața. Cum este bine să ne rugăm?
„Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace intru oameni bunavoire!”
Nicolae Teremtus pe 28.11.2022
Colțu' meu. O poveste de poveste
Nu prea imi plac aniversarile, mai ales acum dupa anii astia cu pandemie, razboi, recesiune, inflatie, incalzire globala, de parca toate relele lumii s-au pornit sa ne faca existenta...inexistenta. Cu toate astea, aniversarea de 20 de ani de GAZETA, minunatul nostru saptamanal, este ceva special. Pare incredibil, dar, in urma cu   
Gazeta de Maramures pe 28.11.2022
Mondo Cane. Câteva observații despre războiul de la granița României
1. Suntem puternic angrenati intr-un razboi „preventiv” si „principial”. Pe 24 februarie 2022, nu exista un contract intre NATO/ UE si Ucraina.
Ioana Lucacel pe 28.11.2022
Jenant mișeilor! Ziua recunoștinței
GAZETA de Maramures impli­neste 20 de ani de activitate si aproape 1000 de editii. Și pentru ca ziua GAZETEI cade in preajma Zilei Recunostintei, in acest an, cred ca se cuvine sa fim cu totii recunoscatori.

Parteneri

Lista firmelor din Romania
Radio Transilvania