• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 17 August 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Administrație

Vineri , 14 Iulie , 2017
„Războiul” deşeurilor, în faza de soluţii temporare
16 iulie 2017 este data limita impusa de Comisia Europeana pentru inchiderea gropilor neconforme. Cum mega-proiectul „Sistem Integrat de Management al Deseurilor in judetul Maramures” nu este inca finalizat, s-au cautat solutii temporare pentru rezolvarea problemei. Pana la finalizarea proiectului vor fi realizate doua platforme temporare, una la Sighetu Marmatiei si una la Satu Nou de Jos.
Vineri , 14 Iulie , 2017
Consiliul Județean Maramureș va susține organizarea celei de-a doua ediții a taberei internaționale de handbal
In cursul zilei de luni, 10 iulie 2017, pre­se­dintele Consiliului Judetean Mara­mures, Gabriel Zetea a avut o in­talnire cu Valentin Ghionea, organizatorul primei tabere internationale de handbal, in vederea unei viitoare colaborari in ceea ce priveste organizarea celei de-a II-a editii a Ghionea Valentin’s Interna­tional Handball Camp.
Vineri , 07 Iulie , 2017
Ceremonia de instalare oficială a noului primar, în Baia Sprie
In orasul maramuresean Baia Sprie a avut loc ceremonia de instalare oficiala a noului primar, ales in urma alegerilor partiale din 11 iunie, Alin Birda.
Vineri , 07 Iulie , 2017
Tiberiu Alexa îşi continuă activitatea ca director al Muzeului Judeţean de Artă „Centrul Artistic” Baia Mare
Mandatul directorului Muzeului Judetean de Arta „Centrul Artistic” Baia Mare a fost prelungit cu inca patru ani. Astfel, un nou contract de management a fost semnat atat de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, cat si de directorul muzeului, Tiberiu Alexa.
Vineri , 07 Iulie , 2017
Consiliul Județean Maramureș se implică în acțiuni de conștientizare asupra muncii nedeclarate
O serie de actiuni de informare si constientizare a partenerilor sociali in ceea ce priveste transformarea muncii nedeclarate in munca declarata se vor desfasura in Maramures, in perioada urmatoare. Prima actiune de acest gen a avut loc marti, 4 iulie 2017, la Camera de Comert si Industrie Maramures.
Vineri , 30 Iunie , 2017
GAL Maramureș Vest începe prezentarea, în teritoriu, a măsurilor de finanțare
Zilele acestea, cei care conduc GAL Maramures Vest merg in cele 15 localitati apartinatoare GAL-ului pentru a le prezenta celor interesati ce vor finanta. GAL-ul are fonduri: 2,3 milioane de euro pentru strategia care are noua directii de dezvoltare. O parte dintre ele sunt precum masurile nationale. Fata de exercitiul financiar trecut cand GAL-urile erau mini-PNDR-uri, acum s-a dat voie pentru niste masuri dedicate   
Vineri , 30 Iunie , 2017
Proiectele propuse să beneficieze de finanțare nerambursabilă în domeniul culturii și al sportului au fost aprobate de plenul Consiliului Județean
Marti, 27 iunie 2017, de la ora 11.00 a fost convocata sedinta ordinara a Consi­liului Judetean Maramu­res. Cu 30 de consilieri prezenti dintr-un total de 35, sedinta a fost prezidata de vicepre­sedintele Ioan Doru Dancus, iar pe ordinea de zi s-au aflat 25 de proiecte de hotarare.
Vineri , 23 Iunie , 2017
Clădirile construite ilegal, în patrimoniul Băii Mari!
Primarul de Baia Mare, Catalin Chereches a organizat o conferinta de presa in care a facut mai multe anunturi interesante, prin implicatii. Primarul a fost dur si a lansat mai multe amenintari cu instanta spre cei care denigreaza administratia locala, dar si persoana primarului.
Vineri , 09 Iunie , 2017
Drumuri şi servicii, în Baia Mare
Primarul de Baia Mare, Catalin Chereches a avut o intalnire cu presa baimareana, in care a facut cateva precizari legate de lucrarile pe infrastructura rutiera a municipiului. Fata de alte astfel de intalniri, primarul baimarean a fost cand dur, cand mai linistit, semn ca lucrurile sunt in desfasurare, iar disputele din interiorul Primariei, de asemenea, isi urmeaza cursul.
Vineri , 09 Iunie , 2017
Popicăria din Copalnic Mănăştur, bijuteria popicarilor amatori
Copalnic Manastur este cea mai mare comuna din tara, cu 12 sate componente, iar de cateva zile si cu una dintre cele mai moderne piste de popice. Desi pare inedit, la Copalnic Manastur a existat pista de popice de prin anii ’50-’60, fiind un sport agreat si practicat de multi dintre localnici.
Vineri , 02 Iunie , 2017
Directorii instituțiilor de cultură ale căror contracte de management au fost deja semnate și-au prezentat proiectele plenului Consiliului Județean
Ședinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures a avut loc miercuri, 31 mai 2017, cu incepere de la ora 12.00, fiind prezenti 31 din cei 35 de alesi judeteni. Ședinta a fost prezidata de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Ga­briel Zetea.

Supliment săptămânal

Editoriale

Parteneri

Lista firmelor din Romania