• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 29 Noiembrie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Vineri , 27 Noiembrie , 2020
GAL Valea Someșului. APEL DE SELECȚIE – M3 / 3A
Sprijin pentru cooperarea orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare in vederea stabilirii de lanturi scurte si piete locale
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Gazeta de Maramureş (900)
Gazeta de Maramures (900)
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
PREMIILE DE EXCELENŢĂ ale GAZETEI DE MARAMUREȘ
GAZETA de Maramures implineste 18 ani. Varsta maturitatii, intelepciunii, discernamantului deplin. Daca saptamanal prezentam realitatile vremurilor in care traim, asa cum sunt, uneori hade, alteori frumoase, uneori triste, revoltatoare, socante, alteori, dimpotriva, cu accente de eroism, entuziaste, inaltatoare, de ziua noastra ne-am obisnuit sa-i premiem pe cei care se remarca in domeniile lor de activitate. „Premiile de   
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Conectarea județului Maramureș la rețelele europene și naționale de autostrăzi - o prioritate pentru liberali
Judetul Maramures va fi conectat la retelele nationale si europene de autostrazi prin realizarea drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare si Baia Mare – Jibou.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Cristian Niculescu Țâgârlaș: „Proiectele de dezvoltare a municipiului Baia Mare vor fi prioritare pentru parlamentarii liberali”
Municipiul Baia Mare are nevoie de proiecte de dezvoltare care sa sustina economia pe plan local, sa atraga investitori in zona si, implicit, sa imbunatateasca calitatea vietii baimarenilor.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Gabriel Zetea (PSD): „Guvernul Orban măsluiește raportările COVID pentru a justifica organizarea alegerilor”
Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidatul social-democratilor maramureseni pentru Parlamentul Romaniei sustine ca Guvernul Orban masluieste raportarile COVID-19 pentru a putea justifica organizarea alegerilor.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Sorin Vlașin (PSD): „Fantasma revenirii economice în V a lui Cîțu este de fapt o gravă prăbușire”
Sorin Vlasin, presedintele PSD Sighetu Marmatiei si candidatul PSD Maramures pentru Senatul Romaniei a aratat faptul ca, asa cum face de un an incoace, ministrul Finantelor din Guverul PNL, Florin Citu minte si manipuleaza romanii.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Orașul Domnițelor. Din poluare în carantină și iar în carantină
Baia Mare a intrat in carantina pentru doua saptamani, cu posibilitatea prelungirii acestei „stari de bine” daca situatia sanitara o cere. Se pare ca frumosul oras al Domnitelor nu rateaza astfel de binefaceri. La inceputul anului am avut carantina cum a fost in toata tara. Inainte de pandemie am avut probleme cu poluarea, iar inainte de 1989 am avut probleme cu de toate. Municipiul de pe Sasar nu este o exceptie, dar   
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Bilanț rodnic al parlamentarului maramureșean Sorin Bota
Parlamentarul maramuresean Sorin Bota a avut, in ultimii ani, o activitate deosebita in „ringul” Parlamentului Romaniei, avand initiative legislative, declaratii, luari de cuvant. Mai multe legi aflate in vigoare produc efecte pentru toti romanii, pentru maramureseni, datorita deputatului Sorin Bota.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Colţu meu. Nici așa nu e bine!
Mai sunt doua saptamani si vreo doua zile pana la alegerile parlamentare, iar campania electorala s-a desfasurat ca si cand nu ar fi fost. Evident, de vina este virusul ne­norocit care umbla peste tot.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Jenant, mişeilor! 18 ani
Intr-un discurs istoric din 1916, Nicolae Iorga spunea ca valoa­rea unui lucru poate fi cantarita doar prin prisma a doua chestiuni: cat suflet ai pus in el si cat suflet pleaca din el. Restul e desertaciune. „Shadows and dust”, cum suna o replica din filmul meu preferat, „Gladiatorul”.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Măritatul peste voia părinților - „fugitul pe lume”
Odata cu aparitia mun­cii capitaliste in agricul­tura, respectiv cu practicarea muncii salariate sau recompensate in produse, cand echipe de muncitori agricoli, in fapt de tarani din Maramures, cons­tituite de obicei pe criterii de randament, de „brate de munca”, plecau la muncile agricole sezoniere, incet-incet a fost zdruncinat si esafodajul cutumiar al relatiilor maritale.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Biblioteca de idei. Iubite binefăcător!*
Din pamantul Sibiului, mereu bogat in rodiri spirituale, ni s-a trimis, prin bunavointa vredni­cului de prietenie Ion Onuc Nemes, cartea „Asociatiunea ASTRA, recuperarea unei Me­morii culturale. I. Intemeietorii”, semnata de Sorana Maier si Pr. Constantin Necula si aparuta cu sprijinul Primariei Sibiu (primar Astrid Cora Fodor) la Editura Eikon din Bucuresti.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Mondo Cane
Traim intr-o lume cu o gandire statica, majoritatea oamenilor pleaca de la premisa: aceasta este lumea si trebuie acceptata asa cum este.
Vineri , 20 Noiembrie , 2020
Calea, Adevărul şi Viaţa. Bunele deprinderi
Am intrat in binecuvantatul Post al Craciunului, o perioada ceva mai lunga, pe care trebuie sa o gandim nu doar ca o renuntare la anumite mancaruri, ci si ca renuntare la dorintele si metehnele rele care ne afecteaza linistea sufleteasca.