• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 22 Mai 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5600 RON
Dolar american Dolar american
4.0774 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.2949 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4772 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Vineri , 12 Mai , 2017
Maramures Airshow 2017 - un eveniment aviatic de excepţie
In 20 mai, maramuresenii sunt invitati sa asiste la un spectacol aviatic unic, de inalta tinuta: Maramures Air Show 2017, organizat de Consiliul Judetean Maramures, Aeroportul International Maramures, in parteneriat cu UAC Europe. Pe parcursul intregii zile, spectatorii se vor bucura de demonstratii de maiestrie ale pilotilor de acrobatie si parasutistilor, demonstratii culinare, parada modei, concursuri inedite si un concert   
Vineri , 12 Mai , 2017
Gazeta de Maramureș (731)
Gazeta de Maramures (731)
Vineri , 12 Mai , 2017
Simion Oțoiu, pilotul îndrăgostit de fotografie
Aviatia sportiva si AVIASAN Maramures, pagini de glorie si un record mondial
Vineri , 12 Mai , 2017
Cătălin Cherecheș revine în Primărie
Primarul Catalin Chereches a obtinut in instanta modificarea controlului judiciar, in sensul anularii interdictiei de a-si exercita functia. S-a pus capat, astfel, unor discutii pe aceasta tema.
Vineri , 12 Mai , 2017
Ioan Doru Dăncuș: Aproximativ 40 de misiuni diplomatice au confirmat prezența la „Zilele Maramureșului – Haida, hai în Maramureș”
La finalul sedintei extraordinare de Consiliu Judetean care a avut loc saptamana trecuta, a luat cuvantul Ioan Doru Dancus, vicepresedinte al Consiliului Judetean Maramures, care este responsabil pentru organizarea evenimentului „Zilele Mara­mu­resului – Haida, hai in Mara­mures”, editia a III-a.
Vineri , 12 Mai , 2017
Consiliul Local între electoral și extraordinar
Saptamana trecuta a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Baia Mare, intr-o zi frumoasa de primavara, calduroasa. Din pacate, ora de incepere a sedintei a fost decalata din cauza unor alesi care nu respecta ora de incepere. Trecusera 15 minute si inca mai aparea cate un consilier de pe culoarele institutiei.Presedinte de sedinta, unul dintre alesii cu voce inceata. Probabil a fost timorat de microfon sau de   
Vineri , 12 Mai , 2017
Ludescher, „stăpânul” fâșiilor de teren ale statului român
Recent am primit la redactie un caz, in aparenta simplu, dar complicat prin cei implicati in mod direct sau de la distanta. Este vorba de un teren care apartine Statului Roman si care este disputat de doua entitati fizice si juridice din municipiu.
Vineri , 12 Mai , 2017
O nouă încercare de căutare a mormântului lui Gheorghe Pașca și Gavrilă Rus, uciși de Securitate la 5 februarie 1956
Bucuresti, 9 mai 2017. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER) a organizat si desfasurat in ziua de 2 mai 2017 o noua investigatie de teren in orasul Nasaud, jud. Bistrita-Nasaud. Actiunea a urmarit reluarea si continuarea prin sapatura arheologica a demersului inceput in 2014 pentru descoperirea mormantului comun unde au fost inhumati Gheorghe Pasca si Gavrila Rus, victime ale   
Vineri , 12 Mai , 2017
Collțu’ meu / Baia Mare are Aeroport internaţional de nota 10
Mai sunt cateva zile pana la mitingul aviatic de pe Aeroportul International Maramures, pe stil nou, Aeroportul Baia Mare pe stil vechi. Nici nu are importanta deoarece se intampla ceea ce asteptau maramuresenii de foarte multi ani. Un Aeroport mai mare, mai modern si posibilitati de a zbura in tara si strainatate. Daca drumuri rapide sau autostrazi nu avem prin zona, macar Aeroport sa fie.
Vineri , 12 Mai , 2017
Jenant, mișeilor! / Noii lideri
De o buna bucata de vreme, criza de orice fel a devenit laitmotivul zilelor noastre. Eu cred insa ca cea mai mare criza este cea a liderilor. Ne lipsesc oamenii care sa puna lucrurile in miscare, care sa fie capabili sa motiveze, sa mobilizeze oameni. Lumea de azi seamana cu un sat pustiit de boli, razboaie si seceta. Dupa ce ani de zile ne-am dorit reinnoirea clasei politice, acum, mai prin votul cetatenilor, mai prin voia   
Vineri , 12 Mai , 2017
„Războiul informaţional” şi Centenarul Marii Uniri
Recent, Rectorul UBB, istoricul academician Ioan Aurel Pop, a participat la sesiunea de comunicari „Razboiul Informational sub lupa”, desfasurata la Academia Romana. Cu aceasta ocazie profesorul Ioan Aurel Pop, unul dintre autorii Apelului academic IDENTITATE, SUVERANITATE ȘI UNITATE NAȚIONALA, a sustinut o prelegere dedicata celor care ar combate „ideea de unitate romaneasca”, in perspectiva Centenarului Unirii din   
Vineri , 12 Mai , 2017
Calea, Adevărul şi Viaţa / Apa cea vie a Ortodoxiei
Ostenit de drumul ce strabate Samaria, Iisus Hristos ajunge la poala muntelui Garizim si se asaza pe o piatra de langa fantana lui Iacob. Aratand a iudeu, dupa chip si imbracaminte, „Strainul” ii cere unei femei samarinence sa-I dea apa sa bea, situatie care a trezit un sentiment de mirare din partea femeii, intrucat stia ca iudeii nu au niciun fel de amestec cu samaritenii (Ioan 4, 4-42).
Vineri , 12 Mai , 2017
Bugetul de venituri și cheltuieli al județului pe anul 2017 a fost majorat cu 74.585 mii lei
Joi, 11 mai 2017, de la ora 12.00, 26 din cei 35 de consilieri judeteni s-au intrunit in sedinta extraordinara, pentru a vota doua proiecte aflate pe ordinea de zi, un al treilea proiect fiind retras la debutul sedintei.
Vineri , 12 Mai , 2017
Biblioteca de idei / Cuvinte interzise!
Lecturez, cu pofta cunoscatorului unui domeniu „rar”, cartea Lilianei Corobca „Caiet de cenzor”, aparuta recent la „Polirom”. Pe vremea cand lucram ca gazetar la un ziar judetean, am cunoscut „maruntaiele” acestui fenomen acronimizat DGPT. Era institutia care indepli­nea functia de „foarfece” pentru asa-zisul „control prealabil” dinainte de tiparire. Atat in presa, cat si in lumea editoriala.
Vineri , 12 Mai , 2017
Tomograful lui Sabin / Subtilitate
(continuare)