• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 12 Iunie , 2013

Ziua copilului, sărbătorită la Dumbrăviţa

Ca în fiecare an, Asociaţia Nemus şi UAC Europe, în parteneriat cu şcoala Dumbrăviţa – director Mariana Manea, le pregătesc copiilor o zi a Copiilor cu totul specială.

  

În preajma zilei de 1 iunie, curtea „fabricii de avioane” din Dumbrăviţa se transformă, în fiecare an, într-un „mini-atelier” de desene pe asfalt. Motivul? Asociaţia Nemus şi UAC Europe, în parteneriat cu Şcoala Dumbrăviţa, director Mariana Manea, organizează concursul de desene pe asfalt la care participă toţi elevii claselor 0-IV.

Din cauza vremii însă, concursul de desene pe asfalt a fost amânat, în schimb, toţi copiii au avut parte de o surpriză dulce, toate şcolile şi grădiniţele au fost vizitate de maşina de îngheţată, care i-a servit pe toţi gratuit cu un desert dulce. 

 

Pentru cei mici, de la grădiniţe, prietenii copiilor de la UAC Europe şi Asociaţia Nemus au pregătit alte surprize. Copiii au fost vizitaţi de clovni şi au avut ocazia să participe la atelier de creaţie: Modelino - realizare de jucării modelino - mutrişoare simpatice şi haioase, pe care copiii le pot modela în diferite ipostaze caraghioase, modelare de baloane pentru toţi copii, pictură pe faţă/tatuaje temporare.

Toţi preşcolarii au primit baloane simple multicolore şi bănuţi de ciocolată.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.