• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 21 August , 2015

Zilele UACE, ediţia 2015

Circa 2000 de persoane, premii, muzică de calitate, concursuri, mâncare gustoasă, distracţii pentru cei mici. La finele săptămânii trecute a fost zi de sărbătoare în familia, tot mai numeroasă, a UAC Europe.

 
 

Ca-n fiecare an, în 15 august, după un an de muncă şi realizări, angajaţii UAC Europe sărbătoresc împreună cu colegii lor şi cu familia. Zilele UAC Europe au devenit deja tradiţie, iar evenimentul creşte de la an la an, atât din punct de vedere al participanţilor, cât şi al calităţii şi diversităţii programului.

În acest an, numărul celor ce-au sărbătorit la Secret Garden Dăneşti „Zilele UACE” a ajuns la 2000 de persoane. Fiecare angajat a putut veni la sărbătoarea fabricii însoţit de o persoană şi copiii, astfel încât întreg platoul Secret Garden s-a umplut de lume binedispusă şi cu chef de distracţie.

Iar posibilităţile oferite de UACE au fost extrem de variate: de la mâncare gustoasă, la muzică de calitate, concursuri, un colţ cu poze amuzante care vor rămâne peste timp mărturie a unui eveniment de excepţie, o tombolă cu premii şi, nu în ultimul rând, un parc de distracţii pentru cei mici.

 

Startul petrecerii s-a dat în jurul orelor amiezii, când staff-ul companiei, Iulian Gheorghe-director general, Kevin Loebbaka – preşedinte, Kinga Rădulescu Szabo-manager de resurse umane şi Corina Mulea – PR&Office Manager au adresat un scurt salut participanţilor, apoi au trecut la unul dintre cele mai aşteptate momente: tombola. Ca-n fiecare an, colaboratorii UACE au pus la dispoziţia companiei numeroase premii constând în electronice şi electrocasnice care au fost oferite angajaţilor norocoşi, desemnaţi prin tragere la sorţi în cele două runde ale tombolei.

 

UACE mulţumeşte pe această cale tuturor furnizorilor şi colaboratorilor pentru sprijinul oferit în organizarea Picnicului şi „Secret Garden” pentru găzduire şi buna organizare.

Altfel spus, un eveniment de succes pentru o companie de succes.

 
 

„Anul trecut am avut peste 1000 de oameni aici, anul acesta vor fi peste 2000, aşa că vă mulţumesc tuturor că aţi venit alături de familiile voastre aici, la sărbătoarea UACE. Apreciez ceea ce faceţi fiecare dintre voi pentru companie şi vă mulţumesc”

Kevin Loebbaka - preşedinte UAC Europe

 
 

„E o zi călduroasă, dar acest lucru nu trebuie să ne împiedice să ne simţim bine. Este o onoare să vă avem pe toţi invitaţi, alături de familiilor voastre. Vă dorim o sărbătoare frumoasă şi să ne vedem cu bine la anul”.

Iulian Gheorghe, director general UAC Europe

 
 

„Vă dorim bun venit şi distracţie plăcută. După cum vedeţi, numărul colegilor tot creşte, ceea ce este foarte bine. Ne bucurăm să fim atât de mulţi şi să fim împreună”.

Kinga Rădulescu Szabo - manager de resurse umane

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.