• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 8 Iulie , 2019

„Zilele comunei Cicârlău” au ajuns la a IV-a ediție

În perioada 29-30 iunie 2019, în localitatea Cicârlău s-a desfășurat a IV-a ediţie a „Zilelor Comunei Cicârlău”, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Cicârlău, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Maramureş. Atmosfera de sărbătoare a fost asigurată prin multitudinea acțiunilor cultural-artistice, iar din calitate de partener, Consiliul Judeţean Maramureş a alocat suma de 25.000 lei, fonduri care au contribuit la buna desfăşurare a acestei manifestări atât de îndrăgite de localnici.

 

Reprezentanţii Consiliului Jude­ţean Maramureş au transmis me­saje de susţinere și apreciere către toţi cetăţenii comunei Cicârlău, asigurând administrația locală de o bună colaborare în ceea ce privește proiectele pre­zente și vii­toare. Vicepreşedintele adminis­trației județene, Ioan Doru Dăn­cuș a înmânat, din partea instituției, o plachetă ani­versară primarului Sorin Lupșe, asi­gurând locuitorii din Cicârlău de faptul că vor avea mereu un partener de nădejde în reprezen­tanții Consiliului Județean Mara­mureș.
Interpreţi de seamă şi an­sambluri consacrate, printre care și Ansamblul Folcloric Na­țional „Transilvania” au asigurat atmosfera de sărbătoare în localitatea Cicârlău, la cea de-a IV-a ediție a Zilelor comunei. Primarul din Cicârlău și vicepre­şe­dintele Consiliului Jude­ţean Ma­ra­mureş au rostit un cuvânt de apreciere faţă de valorile comunei, men­ționându-l în mod special pe îndrăgitul artist Nicolae Sabău, un simbol al comunităţii și a folclorului naţional.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.