• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 25 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Mai , 2015

VOT ÎN CL SIGHET: Patru proiecte au fost aprobate de consilierii locali sigheteni

Aleşii locali din Sighetu Marmaţiei s-au reunit ieri în şedinţă ordinară. Patru proiecte aflate pe ordinea de zi au primit votul favorabil al acestora, iar altul aflat la rubrica diverse a rămas să fie discutat în perioada imediat următoare. Printre acestea se numără şi modificarea componenţei unor comisii de specialitate din cadrul Consiliului local al municipiului.

 

Modificările din cadrul unor comisii de specialitate se datorează demisiei consilierului Ioan Sas din comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanţe şi administrarea domeniului public şi privat. Acesta a primit voturile colegilor săi pentru a face parte din comisia de cultură. În locul său, în comisia de buget-finanţe a fost votată Ildiko Beres, în timp ce din comisia de cultură mai face parte începând de ieri şi Daniela-Oniţa Ivascu. Propunerile s-au făcut de către ceilalţi consilieri, iar votul a fost secret. Un alt proiect care a primit aviz favorabil a fost şi cel de punere la dispoziţia proiectului de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canal a unor terenuri suplimentare, odată cu extinderea listei de străzi incluse în proiect, ca urmare a retragerii oraşului Borşa. De asemenea consilierii locali au aprobat şi efectuarea unor operaţiuni de cadastru şi publicitate imobiliară pentru un imobil situat în Sighetu Marmaţiei, pe strada Alexandru Ivasiuc. Ultimul proiect care a primit undă verde din partea aleşilor locali a fost cel privind desemnarea unui reprezentant al primarului sau al viceprimarului într-un dosar de pe rolul Tribunalului Maramureş.

Consilierul Petru Tomşa l-a propus pe colegul său Vasile Mih, care a fost desemnat în urma a 14 voturi pentru.

 

La rubrica diverse, Asociaţia Comitetului de Părinţi din cadrul Şcolii Gimnaziale „George Coşbuc” a solicitat Consiliului local co-finanţarea unui eveniment prilejuit de Zilele Şcolii în perioada 7-9 mai. Acesta a solicitat nu mai puţin de 15.000 de lei, bani pentru cazarea elevilor şi alte cheltuieli de participare. Aleşii locali nu au luat încă o decizie în acest sens.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.