• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Iunie , 2022

Vizite la Catedrala Episcopală și schitul din Baia Mare

În după-amiază zilei de miercuri, 8 iunie 2022, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, împreună cu Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar, au efectuat două vizite de lucru la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din municipiul Baia Mare și la Schitul „Schimbarea la Față”.


Arhid. Adrian Dobreanu - Responsabil Comunicații Media-Online

Prima vizită a avut loc la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” al cărei administrator este părintele arhidiacon Nifon Motogna. Aici, cei doi ierarhi au vizitat lucrările de finisaj de la cota + 44 m, respectiv arcadele și stâlpii octogonali, zona traforată, precum și finisajele exterioare care sunt de o frumusețe aparte.

A doua vizită a avut loc la schitul cu hramul „Schimbarea la Față” din Baia Mare: zidăria din cărămidă aparentă de la subsolul construcției peste care vor veni montate cupolele aferente și se va turna betonul de la cota 0.
În cele două vizite, cei doi ierarhi au fost însoțiți de părintele arhidiacon Teodosie Bud, consilier economic eparhial, domnul inginer Petre Tira, Arhid. Gherasim Nap, Ipod. Vasile Pop, administratorul schitului și monahia Tatiana Tomos, stareța schitului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.