• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 August , 2022

Vizită inedită la Parlament

 Asociația „Aripi pentru Îngeriˮ din Țara Lăpușului și Consiliul Judeţean Maramureş au pus bazele proiectului ,,Prima vacanță la mareˮ, în cadrul căruia 10 copii cu rezultate școlare bune vor ajunge pe litoral și vor participa la nenumărate activități interactive.

Una dintre activitățile organizate de Asociația „Aripi pentru Îngeriˮ a fost o vizită la Parlament, unde au fost întâmpinați de deputatul Florin Alexe, care a declarat:

„M-am bucurat să-i întâlnesc pe copii și pe repre­zentanții Aso­ciației. Am avut discuții foarte consistente despre societate, economie și me­diu. La întâlnire a participat Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Fiind profesoară și fost inspector școlar general, doam­na Hendea este foarte apreciată de către copiii din Maramureș.
În cadrul proiectului, elevii vor participa la cursuri și activități de educație financiară, protejarea mediului și promovarea culturii. Aștept cu nerăbdare să-i reîntâlnesc pe elevi și să punem la cale proiecte pentru tineret. Împreună, construim România viitorului!”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.