• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 31 Octombrie , 2015

Vizită de grad zero

Conducerea centrală a Partidului Social Democrat se va afla vineri şi sâmbătă, în judeţul nostru, iar programul va cuprinde întâlniri ale miniştrilor pe domenii de activitate, participări la inaugurarea unor obiective în cadrul unităţilor administrative locale (UAT) şi întâlniri politice.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a ajuns în Maramureş, vineri, iar prima oprire a fost în oraşul Seini.

Şi ministrul Economiei, Mihai Tudose, alături de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici s-au aflat în Maramureş, vineri, unde a avut o întâlnire la Prefectura judeţului cu reprezentanţii Remin şi Romplumb. Ministrul Economiei a purtat discuţii vizavi de situaţia actuală a celor două instituţii aflate în subordinea Ministerului, după care a urmat o vizită la alţi doi agenţi importanţi din judeţ, respectiv Ramira SA şi UAC Dumbrăviţa. Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica şi ministrul Transporturilor, Iulian Matache au avut, în cursul zilei de vineri, o întâlnire de lucru cu conducerea Aeroportului Internaţional Baia Mare, cu membrii Consiliului de Administraţie şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş.

Tot vineri, în Baia Mare, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a participat la o masă rotundă care a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Ionuţ Vulpescu, ministrul Culturii a avut vizite de lucru la muzeele aflate în subordinea Consiliului Judeţean Maramureş, respectiv la Muzeul de Artă, la Muzeul de Istorie şi la Muzeul de Etnografie.

 

Ministrul Muncii, Rovana Plumb a avut un program de lucru în Maramureşul Voievodal.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.