• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 11 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Septembrie , 2013

VITAL SA semnează contractul de servicii MM-CS-03 din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”

În data de 17 septembrie 2013 s-a semnat contractul de servicii MM-CS-03 “Întocmire Studiu de Fezabilitate, Proiecte Tehnice (inclusiv Caiete de Sarcini) şi Detalii de Execuţie“ pentru proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Maramureş”, Măsura nr. 2009RO161PR047.

Contractul a fost semnat între beneficiarul lucrărilor SC VITAL SA şi câştigătorul licitaţiei, firma S.C. ECOTERRA S.R.L. – Bucureşti, având valoarea de 1.048.633,72 lei şi o durată de prestare a serviciilor de proiectare de 60 de zile.              

Obiectivul general al acestui contract îl reprezintă întocmirea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice pentru reabilitarea, extinderea reţelelor de apă şi canalizare, respectiv a staţiei de epurare, a detaliilor de execuţie şi a caietelor de sarcini pentru lucrările specifice (terasamente, conducte de alimentare cu apă, conducte de canalizare, construcţii, instalaţii electrice, instalaţii mecanice, teste, verificări probe şi puneri în funcţiune, etc.) în conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

Serviciile vor fi prestate pentru 6 aglomerări urbane cuprinse în proiectul POS Mediu, Axa 1, pentru judeţul Maramureş: aglomerarea Baia Mare (incluzând localităţile Baia Mare, Baia Sprie, Tăuţii Măgherăuş), aglomerarea Sighetu Marmaţiei, aglomerarea Vişeu de Sus, aglomerarea Târgu Lăpuş, aglomerarea Seini şi aglomerarea Cavnic.

 

Acest proiect va contribui la îmbunătăţirea serviciilor prestate de SC Vital SA, la extinderea ariei de acoperire, la modernizarea infrastructurii şi la îmbunătăţirea calităţii mediului prin conformarea la cerinţele stipulate de directivele europene în domeniu.

 
 

Proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.