• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 04 Iunie 2020

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 25 Noiembrie , 2016

Viorica Cherecheş, o viaţă exemplară dedicată oamenilor!

Viorica Cherecheş este me­dic de boli infecţioase de 36 de ani şi conduce cu succes Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare de 16 ani, fiind de altfel şi unul dintre cei mai longevivi directori de spital. Viorica Cherecheş este o persoană care nu a făcut politică niciodată până în prezent, dar acum a considerat că cetăţenii au nevoie de ajutor, că oamenii au nevoie de o persoană ca dumneaei care să îi reprezinte în Parlamentul României.

 

Pentru că profesia de medic a fă­cut-o să fie aplecată asupra sufe­rinţei oamenilor, doamna Viorica Cherecheş promite că, în calitate de deputat, va fi dedicată oamenilor.

 

Uşa cabinetului său parlamentar va fi oricând deschisă, la fel cum s-a întâmplat şi cu uşa cabinetului său de la spital. Indiferent că a fost bolnav sau că pur şi simplu a avut o problemă, doamna Viorica Cherecheş i-a ascultat cu răbdare pe toţi şi, pe câţi dintre ei a putut, i-a ajutat total dezinteresat.

 

Doamna doctor îşi doreşte ca analiza activităţii sale să fie făcută cu obiectivitate şi bună-credinţă.

„După 36 de ani în care am alinat suferinţele oamenilor, oferindu-le să­nătate, ca medic, şi după 15 ani de impecabilă administrare a unui spital care a devenit un exemplu, îmi doresc ca astăzi să fiu un om analizat prin prisma profesiei mele, pentru modul exemplar prin care m-am luptat pentru familia mea, pentru dragostea cu care am oferit sănătate oamenilor”.

 

Ea afirmă că, după ce a preferat să observe, până acum, de pe margine, cum se degradează societatea românească, a simţit că a sosit momentul unei implicări directe a domniei sale:

„Am decis, de dragul băimărenilor şi maramureşenilor, de dragul româ­nilor, de dragul colegilor mei, de dragul intelectualilor sau al oamenilor simpli şi tăcuţi, ca, după o viaţă de muncă, să-mi asum acest pas, un pas care mi-aş dori să fie un impuls pentru oamenii serioşi ai acestei ţări, oameni desăvârşiţi în profesiile lor, să nu lase ţara pe mâna oricui, să-şi ridice cu curaj privirea şi să-şi spună cuvântul.

Nu am activat politic până acum, dar, venind dintr-o familie de vechi liberali, cred că soluţiile pozitive pot fi oferite oamenilor de dreapta româ­nească, în respect faţă de toţi ceilalţi actori din mediu politic”.

 

 

„Dragii mei, de foarte multe ori mulţi dintre voi, cu încredere, v-aţi pus viaţa în mâinile mele şi azi a venit momentul să-mi pun eu viaţa în mâinile voastre”.

Viorica Cherecheş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.