• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 28 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 10 Martie , 2017

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh va avea o întâlnire cu reprezentanții CJ Maramureș și primarii din județ

Viceprim-ministrul României, Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) se va afla în Maramureș în cursul zilei de vineri, 10 martie 2017, alături de secretarul de stat Adrian Gâdea. Aceștia vor avea o întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean Maramureș, dar și ai administrațiilor publice locale din județ.

 

Discuțiile vor viza finanțarea proiec­telor de dezvoltare a autorităților locale prin fonduri guvernamentale, accesate pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) sau prin fonduri euro­pene, care pot fi obținute pe Programul Operațional Regional (POR). Preșe­dintele Consiliului Județean Maramu­reș, Gabriel Zetea, consideră că vizita vicepremierului Sevil Shhaideh vine în cel mai potrivit moment pentru primăriile din Maramureș.
 

„Doresc să îi mulțumesc pentru vizită doamnei viceprim-ministru, sosirea dân­sei venind în cel mai oportun mo­ment pentru unitățile administrativ-teri­toriale din județul Maramureș. Săptă­mâna viitoare este termenul li­mită pentru autoritățile locale de depu­nere a proiectelor de dezvoltare a comuni­tăților, prin PNDL. Avem ne­voie, în continuare, de informații și lămuriri în ceea ce privește cele 9.500 de obiective noi de investiții care vor fi finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Vorbim despre 2.500 de școli, 2.000 de grădinițe, dar și 5.000 de proiecte de reabilitare a drumurilor, realizarea aducțiunilor de apă, canalizare, poduri și dispensare. Am invitat toți cei 76 de primari din Maramureș să participe la discuțiile cu ministrul Dezvoltării Re­gionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh, dar și cu secretarul de stat, Adrian Gâdea. Am convingerea că vom primi informațiile necesare ca Maramureșul să obțină finanțare pentru cât mai multe proiecte, așa cum s-a întâmplat și în anii 2013, 2014 și 2015, când în județul nostru au fost finanțate 120 de proiecte de dezvoltare a comu­nităților locale”, a declarat preșe­dintele Consiliului Județean Mara­mureș, Gabriel Zetea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.