• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 09 Februarie 2023

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 22 August , 2022

Veste bună pentru pacienții Secției de Pediatrie din spitalul nostru

Asociația Prietenii Spitalului ,,Dr. Constantin Opriș” a donat un ecograf performant, de ultimă generație, secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare.

Acest ecograf îl înlocuiește pe cel donat tot de Aso­ciația Prietenii Spitalului în anul 2013, aparat cu care s-au realizat până în prezent peste 20.000 de investigații, conform informațiilor furnizate de dr. Bogdan Lucian, șeful Secției de Pediatrie.

Ecograful donat în prezent este unul de ultimă generație, cu performanțe net superioare și care permite diagnosticări mult mai precise, complexe și complete.
Această „minunată jucărie” donată Secției de Pediatrie a costat 29.000 de euro, iar o contribuție semnificativă la achiziția lui a avut-o firma Maravet, alături de Weidmuller, Cora România și Numeris, care ne-a acordat sprijinul tehnic și con­sul­tanța pentru a face o bună alegere.

Mulțumim tuturor donatorilor noștri care fac posibile faptele bune care ne împlinesc viața! a anun­țat Asociația Prietenii Spitalului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.