• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 7 Martie , 2014

Venit, verificat, plecat!

Povestea programului „Schi în România” a generat încă de la început suspiciuni. Primele semne de întrebare au apărut în momentul în care sumelor alocate iniţial, circa un miliard de lei, li s-au adăugat acte adiţionale ţinute la secret. Apoi, şi licitaţiile au fost cu cântec, pentru că valoarea totală a proiectelor a început să se schimbe de la o zi la alta. În Maramureş, nebuloasele programului s-au amestecat cu răfuielile politice locale.

La Borşa de exemplu, valoarea aprobată a fost de 93,5 milioane de euro. Apoi, surpriză! Proiectul a ajuns la 78,6 milioane de lei, adică mai puţin cu 15 milioane. La Cavnic, proiectul a ajuns mărul discordiei între primar şi viceprimar.

La începutul acestui an, Corpul de Control al primului-ministru a efectuat un control şi în Maramureş, la primăriile Cavnic şi Borşa. Deputatul Nuţu Fonta a cerut premierului rezultatul controlului, arătând că, cel puţin la nivelul primăriei Borşa sunt semne de întrebare serioase legate de solvabilitatea firmei care administrează pârtia şi există suspiciunea că primăria a schimbat destinaţia banilor din proiect. Răspunsul guvernului a fost sec: verificările nu sunt finalizate.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.