• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 29 Martie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 Noiembrie , 2017

„Vedetele de la Hollywood”, la Ulmeni!

Conducerea Liceului Tehnologic „Dr. Florian Ulmeanu” Ulmeni, director Rus Anca Crina și director adjunct China Maria, împreună cu consilierul educativ Botiș Sorina și elevii clasei a XII-a i-au primit pe bobocii liceului pe covorul roșu, invitându-i să pășească în mirifica lume a vedetelor, la Balul Bobocilor cu tema „Hollywood, în lumina reflectoarelor!”

Starurile clasei a IX-a au defilat la Centrul de artă și cultură al orașului Ulmeni, într-un decor adecvat temei, realizat de profesor Călăuz Doris.
Elevii clasei a XII-a au deschis seara magică printr-un dans, fiind coor­do­nați de profesorul coregraf Conicica Raul, de la Clubul de dans sportiv Calliope, Baia Mare. Pentru a demonstra că sunt demni să repre­zinte vedetele de la Hollywood, bo­bocii au avut de parcurs o serie de probe, printre acestea numărându-se prezentarea personajului, dans repre­zen­tativ, proba de cultură generală, mimă de poveste și proba de în­demânare, intitulată „Desertul hollywoodian”.
Bobocii liceului nostru  au fost vedete pentru o seară, dând dovadă de creativitate, originalitate, popula­ritate și eleganță,  iar  Miss și Mister Boboc au fost declarați elevii Lazăr Ioana, respectiv Sarkozi Ștefăniță.

 

Profesor  Georgiana COVACI

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.