• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Iunie , 2013

A venit vara. Se apropie sfârşitul şcolii. Copiii îşi doresc o vacanţă de 3 luni, în timp ce părinţii îşi fac planuri de concediu şi caută soluţiile cele mai bune pentru a umple timpul copiilor cu activităţi care să le folosească în aceeaşi măsură în care să-i relaxeze. Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor tuturor, American International School of Transylvania propune comunităţii o serie de tabere de vară, săptămâni pline de activităţi distractiv-educative care să facă din perioada verii un timp util şi plăcut.

 
 

1. Primul program, European Summer Camps, se adresează exclusiv copiilor din anumite unităţi de învăţământ preşcolar, în care educaţia se face la înalte standarde de calitate şi profesionalism. Oferim aceste tabere gratuite partenerilor noştri tradiţionali, ca o finalitate a programului Edutainment, care a constat în activităţi de education şi entertainment în limba engleză, derulate săptămânal de colegii noştri voluntari din mai multe ţări europene pe parcursul a 4 luni. Edutainment face parte din proiectul Gate towards the World, finanţat de Comisia europeană prin programul Tineret în Acţiune, Serviciul European de Voluntariat, şi se înscrie în direcţia noastră prioritară de a investi în comunitate, cu precădere în potenţialul copiilor de a învăţa limbi străine. Taberele European Summer Camps vor oferi un plus de valoare activităţilor deosebite pe care grădiniţele partenere le derulează, astfel: 24 iunie – 28 iunie 2013, în Grădiniţa Gabi: „European Lifestyle”; 1 iulie – 5 iulie 2013, în Grădiniţa Teddies: „Cosmopolitan Europe”; 8 iulie – 12 iulie 2013, în Grădiniţa Maya: „Multicultural Europe”; 15 iulie – 19 iulie 2013, în Grădiniţa Bentipami: „A journey in Europe” şi 22 iulie – 26 iulie 2013, în Grădiniţa Genesis: „European identity”.

 
 

2. Al doilea program, International Summer Camps, este deschis tuturor copiilor cu vârsta între 3 şi 11 ani, oferindu-le şansa de a călători imaginar în jurul lumii, programul educaţional fiind conceput în aşa fel încât aceştia să facă cunoştinţă cu specificul a 5 continente într-o săptămână. Preţul de 265 lei/tabără include programul educaţional şi distractiv derulat în limba engleză, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 17:00, cu 4 mese/zi. În acest interval, copiii vor fi implicaţi activ şi în proporţii echilibrate în activităţi recreative şi intelectuale, coordonate de personal didactic şi auxiliar din ţară şi din străinătate. Taberele se vor desfăşura în Baia Mare, cu materiale adecvate şi în spaţii ideale pentru aceste activităţi. Vă invităm să participaţi la sesiuni demonstrative în 18, 19 sau 20 iunie, de la orele 18:00 în locaţia aleasă pentru tabere, Str. Salciei nr 35. Pentru mai multe detalii puteţi consulta site-ul nostru , iar pentru înscrieri vă stăm la dispoziţie la 0747.575.946. Locurile sunt limitate.

 
 

3. Cel de-al treilea program, realizat în parteneriat cu Asociaţia umanitară Sfânta Ursula, are ca principali beneficiari copiii cu oportunităţi reduse cu vârsta între 4 şi 14 ani. Taberele Zile colorate şi Lumea copiilor sunt organizate în locaţia deţinută de surorile ursuline, Str. Minerilor nr. 33, cu scopul de a-i încuraja pe copii să-şi descopere talentele şi abilităţile, să aibă mai multă încredere în potenţialul lor şi să-şi dezvolte creativitatea. Toate acestea, prin muzică şi mişcare, pictură şi lucru manual, vizite şi drumeţii, precum şi luând contact cu persoane relevante care să le împărtăşească experienţa lor de viaţă. Locurile sunt deja ocupate.   

 

De la începutul acestui an, American International School of Transylvania a derulat peste 30 de programe educative, având ca beneficiari aprox. 5.000 de copii şi tineri din Baia Mare şi din Maramureş. Buna colaborare cu părinţii, organizaţiile partenere şi autorităţile publice ne dau încredere că împreună putem sprijini copiii şi tinerii din zona noastră să devină adulţi responsabili, care vor promova şi se vor ghida după valori şi principii de interes local - valorile familiei, de interes regional - vor fi implicaţi în viaţa comunităţii lor şi vor contribui la bunăstarea membrilor acesteia, dar şi de interes global.

 

Vă dorim o vară frumoasă şi îi invităm pe toţi cei care doresc să facă din Baia Mare un pol educaţional de excelenţă să ni se alăture în activităţile pe care le vor derula în continuare!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.