• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Iulie , 2016

Un sighetean la Hollywood

Sigheteanul Mark Mesaroş a plecat la Hollywood pentru a reprezenta în premieră România la unul dintre cele mai importante concursuri internaţionale de talente.  Este vorba despre cea de-a 20-a ediţie a World Championship of Performing Arts, la care vor participa concurenţi din peste 50 de ţări. Mark se va prezenta la concurs cu trei momente, la tot atâtea secţiuni, şi este încrezător că se va întoarce câştigător.

 

 

Deşi a ajuns cunoscut pentru talentul său la beatbox după ce a participat la mai multe concursuri naţionale de talente, Mark nu se limitează la o singură secţiune din concurs şi doreşte să demonstreze că el este showman-ul lotului din România. Acesta s-a pregătit ca să îndeplinească toate criteriile după care vor fi punctaţi concurenţii.

 

„O zi foarte importantă este cea a defilării. Va fi o paradă a costumelor, eu voi îmbrăcat în costum popular, acea zi este foarte importantă pentru că va fi ca şi la o olimpiadă. La concurs voi avea 3 momente, sunt 3 secţiuni, la una sunt înscris cu chitara, la instrument, şi voi cânta flamenco, la o secţiune tot la instrument, dar la pian, acolo voi cânta Rondo alla Turca, de Mozart, şi la beatbox voi fi la categoria variety”, a spus Mark.

 

Chiar dacă este unul dintre cele mai importante concursuri de talente, Mark nu are emoţii şi este sigur că programul pregătit de el va ridica publicul în picioare.

„Vom fi evaluaţi după atitudine, chiar dacă nu ai voce contează atitudinea, trebuie să transmiţi acolo tot. Mai e un lucru foarte important, costumaţia, cum arăţi, cum te prezinţi, cum vorbeşti, zâmbetul contează, totul”, a explicat Mark Mesaroş.

Sigheteanul a mărturisit că se pregăteşte pentru acest concurs de aproximativ 6 luni şi speră ca şi rezultatele să fie pe măsură, întrucât va reprezenta un pas important în cariera lui artistică.

„Acest concurs este foarte important pentru mine, este cel mai important concurs, având în vedere că este la Hollywood şi este cel mai mare concurs din lume şi nu toată lumea ajunge acolo, doar cei care au talent şi carismă”, a explicat sigheteanul.

 

Înainte de a pleca peste ocean, Mark s-a întâlnit şi cu ceilalţi participanţi care formează lotul României. Aceştia au fost invitaţi la Bucureşti la o emisiune pentru a poveşti despre ultimele repetiţii înainte de concurs.

„Acum două săptămâni am fost la Bucureşti la o emisiune şi am avut o întâlnire cu tot lotul, sunt foarte amabili şi încântaţi că vor participa la acest concurs. Eu cred că voi face faţă pentru că toţi concurenţii sunt buni, dar sunt buni în felul lor”, a mărturisit Mark Mesaroş.

 

Pentru că ţinuta este unul dintre criteriile după care vor fi evaluaţi concurenţii, Mark şi-a pregătit 3 ţinute spectaculoase în funcţie de fiecare moment pe care îl va susţine. De departe costumul preferat este cel popular, din zona Maramureşului.

 

„Această ţinută va fi pentru momentul de la pian, este o ţinută foarte frumoasă mulţumesc pentru ea, la chitară o să am o cămaşă galbenă pentru flamenco şi pantaloni negri mulaţi, iar la beatbox o să am un sacou foarte frumos şi tot pantaloni strâmţi. La costumul popular voi avea unul autentic maramureşean, este colorat, cu brâu şi cămeşă”, a explicat Mark.

 

Pregătirea pentru concurs a fost una intensă şi chiar dacă uneori la repetiţii a întâmpinat dificultăţi, Mark ştie că atunci când este pe scenă este momentul lui şi dă tot ce are mai bun.

„Eu cred că o să mă întorc câştigător, dau totul pentru atitudine. Este ciudat că, de exemplu, acasă, când mă pregătesc, mi-e ruşine să repet cu atitudine, dar acolo, de fiecare dată când merg pe scenă, am atitudine şi dau tot ce am mai bun şi cred că voi ajunge măcar în finală, dacă nu voi lua premiul, măcar în finală o să ajung”, a arătat sigheteanul.

 

Înainte de a pleca la Hollywood, Mark a vrut să le mulţumească sponsorilor fără sprijinul cărora nu ar fi putut reprezenta România la acest concurs, deoarece costurile deplasării sunt foarte mari, iar organizatorii îi decontează doar transportul. Concursul va avea loc în data de 8 iulie.

 

„Acest concurs este foarte important pentru mine, este cel mai important concurs, având în vedere că este la Hollywood şi este cel mai mare concurs din lume şi nu toată lumea ajunge acolo, doar cei care au talent şi carismă”.

Mark Mesaroş

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.