• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 29 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 11 Martie , 2024

Un nou obiectiv de investiții finalizat la Fărcașa – Sală de sport cu 180 de locuri în Sârbi

Săptămâna trecută, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor la obiectivul de investiții „Construire sală de sport cu tribună 180 de locuri, comuna Fărcașa, sat Sârbi, str. Sportului nr. 1, jud. Maramureș”. „Prin realizarea acestui proiect asigurăm infrastructura necesară pentru ca tinerii din comuna Fărcașa pasionați de sport să aibă acces la condiții de calitate, moderne. Este foarte important să sprijinim sportul și beneficiile acestuia în rândul tinerilor, și nu numai.

 

Următorul pas este obținerea avizelor de funcționare, iar ulterior sala de sport va fi deschisă publicului.

 

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 2 milioane de euro, iar finanțarea a fost asigurată prin Compania Națională de Investiții.

 

Sala de sport cu tribună are o capacitate de 180 de locuri, suprafața construită de 1445 mp și suprafața desfășurată de 1750 mp.

 

Construirea sălii de sport cu tribună este unul dintre obiectivele de investiții pe care le-am demarat la începutul acestui mandat, iar luna aceasta vom mai efectua alte două recepții, la finalizarea lucrărilor, pentru bazinul de înot și sediul nou pentru Primăria Fărcașa.

 

În prezent, avem în derulare la nivelul Comunei Fărcașa un alt proiect de investiții care vizează educația și tinerii, anume dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a Școlii Profesionale Fărcașa, care se va finaliza tot pe parcursul acestui an.

 

Continuăm împreună dezvoltarea comunei noastre!

Dumnezeu să binecuvânteze comuna Fărcașa!”, a spus Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.