• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Luni , 13 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 16 Decembrie , 2016

„UN DAR DE Crăciun” de la Asociaţia „Comunicaţi prin noi”

În luna decembrie, sintagma „daruri de Crăciun” se găseşte pe buzele tuturor. Fie că suntem copii sau bunici, cu toţii ne gândim să oferim şi să primim un dar de Crăciun.

 

Asociaţia „Comunicaţi prin noi” a iniţiat în acest an Proiectul educaţional „UN DAR DE Crăciun”, prin care vrea să reamintească că pentru câţiva dintre noi această perioadă a anului reprezintă o oportunitate de a se implica şi de a fi utili comunităţii şi oamenilor mai puţin norocoşi.

 

Spiritul sărbătorilor de iarnă este un moment special şi pentru actorii din Trupa de teatru „Masca” a Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare, deoarece au fost protagoniştii unui spectacol caritabil în parteneriat cu Asociaţia „Comunicaţi prin noi”, preşedinte Dorina Miclăuş.

Spectacolul cu tematică de Crăciun stârneşte în sufletul actorilor din trupa de teatru „Masca”, dar şi elevilor din cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare, spiritul sărbătorilor deoarece în sala de spectacol au fost prezenţi copii din cadrul Casei de tip familial Alba Iulia. Aceştia au primit pacheţele cu dulciuri, hăinuţe şi jucării pentru a se putea bucura de spiritul din preajma Crăciunului, decembrie fiind luna cadourilor, a colindelor, luna în care dăruim zâmbete cu sufletul.

 

Spectacolul a cuprins mai multe momente artistice, un moment de colinde – Oana Moldovan, elevă în clasa a IX-a D, momente de dans şi, bineînţeles, spectacolul de teatru „Jourdain cel scrântit” de Mihail Bulgakov, în regia prof. Tatiana Cauni, profesoară de limba şi literatura română la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Baia Mare.

Pe lângă aceste momente artistice, cele 5 perechi de participanţi la Balul Bobocilor de la  Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, din acest an şcolar, ne-au impresionat încă o dată cu momentele lor de dans.

 

Sărbători frumoase şi un an nou plin de realizări!

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.