• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 26 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 8 Iulie , 2016

Ultimul clopoţel la Dumbrăviţa

După un an plin de muncă, a venit binemeritata vacanţă de vară şi premiile pentru cei mai merituoşi elevi. Recent au avut loc festivităţile de premiere în comuna Dumbrăviţa, un eveniment emoţionant pentru elevi, părinţi şi profesori. Ca în fiecare an, UAC Europe a sprijinit Şcoala Dumbrăviţa în acordarea de premii celor mai merituoşi elevi şi a recompensat copii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare.

 

În 23 iunie clopoţelul a sunat pentru a anunţa finalul anului şcolar în Dumbrăviţa. Elevii, însoţiţi de părinţi şi bunici, cadrele didactice, autorităţile locale, doamna director Tomşa Magdalena şi reprezentantul UAC Europe, Corina Mulea, PR&Office Manager s-au adunat la festivităţile de încheiere a anului şcolar pentru a-i felicita pe elevi şi profesori pentru anul care se încheie, pentru a-i recompensa pe cei mai merituoşi şi pentru a le ura vacanţă frumoasă.

Elevii, cu excepţia celor din clase terminale care au finalizat anterior acestei zile anul şcolar, au intrat în vacanţa de vară.

 

Dacă pentru majoritatea elevilor a urmat o perioadă de binemeritată odihnă, pentru o parte dintre absolvenţi sunetul clopoţelului a reprezentat doar anunţul începerii unor probe de foc, reprezentate de probele scrise ale Evaluării Naţionale, care s-au desfăşurat în perioada, 27-29 iunie 2016.

Ca în fiecare an, UAC Europe a sprijinit Şcoala Dumbrăviţa în acordarea de premii celor mai merituoşi elevi şi, mai mult, a premiat elevii care au obţinut rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare în acest an.

 

Felicitări tuturor elevilor şi cadrelor didactice şi o vacanţă frumoasă!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.