• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 30 Mai , 2015

UACE, partener al Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice NORDTech2015

UAC Europe rămâne un partener constant al educaţiei. Săptămâna trecută, compania a participat activ la Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice NORDTech2015, organizată de Facultatea de Inginerie din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

 
 

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice NORDTech este unul dintre cele mai importante evenimente care au loc în mediul universitar băimărean anual. În 12 mai a avut loc prezentarea lucrărilor studenţilor pe cele patru secţiuni: INGINERIA CURENŢILOR TARI; INGINERIA CURENŢILOR SLABI; INGINERIE INDUSTRIALĂ, MECANICĂ ŞI MANAGEMENT şi INGINERIA RESURSELOR MINERALE, MATERIALE ŞI A MEDIULUI.

 

Săptămâna trecută a avut loc a doua parte a evenimentului, care a însemnat sesiuni de postere şi prezentări în plen comune pentru toate secţiunile, cuprinzând lucrări ale studenţilor selectate cu ocazia primei etape şi festivitatea de acordare a premiilor.

 

Evenimentul de marţea trecută a fost însoţit de o serie de manifestări speciale: expoziţii organizate de parteneri în holul clădirii rectoratului, prezentarea companiilor şi preinterviuri de angajare organizate de Universal Alloy Company şi un Workshop organizat de Facultatea de Inginerie în colaborare cu partenerii evenimentului, cu tema: Eficienţa energetică. Energii regenerabile – dificultăţi inginereşti. UACE s-a bucurat să fie alături de mediul universitar şi cu ocazia acestui eveniment, fiind prezenţi cu un stand la universitate, unde Liana Kadlec - Responsabil Selecţie şi Training a avut discuţii cu studenţii de la inginerie, a făcut înscrieri pentru practică şi a realizat preinterviuri cu studenţii interesaţi de un loc de muncă în cadrul companiei.

În paralel, Kinga Rădulescu Szabo - Director Resurse Umane a participat la prezentarea lucrărilor premiate cu locul 1. A felicitat personal studenţii, acordând premii speciale pentru 10 studenţi care au participat cu lucrări la sesiunea de comunicări ştiinţifice.

 

UACE menţine o foarte bună colaborare cu liceele de profil tehnic şi Universitatea tehnică, se implică activ în evenimente organizate de către şi pentru elevi şi studenţi. UACE sprijină evenimentele în care elevii şi studenţii depun un efort suplimentar şi se remarcă prin rezultatele obţinute, având în vedere că ei sunt cei care vor contribui la succesul companiei în viitor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.