• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 10 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 19 Decembrie , 2012

UACE, desemnat din nou cel mai performant producător de către AIRBUS

Pentru al doilea an consecutiv, UAC Europe a primit premiul de cel mai performant producător al prestigioasei companii Airbus.

 

Profesionalismul şi calitatea serviciilor furnizate Universal Alloy Corporation Europe a fost confirmată pentru al doilea an consecutiv de prestigioasa companie Airbus. UAC Europe a fost desemnată din nou cel mai performant producător Airbus, dintr-o listă de peste 800 de companii din întreaga lume.

 

AIRBUS a înmânat companiei Universal Alloy Coporation Europe premiul de “Cel mai performant producător”. Acest premiu reprezintă o apreciere a calităţii produselor livrate de către Universal Alloy Corporation Europe. Iulian Gheorghe, directorul UAC Europe, a spus că premiul oferit de Airbus reprezintă o deosebită onoare şi o recunoaştere a performanţei companiei, şi, totodată, reprezintă responsabilitatea de a se menţine la aceleaşi standarde înalte de calitate şi competivitate: „Doresc să felicit fiecare angajat al companiei, pentru că munca, eficienţa şi seriozitatea lor au dus compania UAC Europe pe primul loc”.

Trofeul Airbus se alătură altor premii naţionale şi judeţene pe care compania şi le-a adjudecat. Vă reamintim că, recent, UAC EUROPE s-a clasat pe primul loc în topul judeţean şi naţional al companiilor, la mai multe categorii:

 

- Locul 1 în clasamentul regional de Performanţă Globală în Afaceri, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie.

- Locul 1 în clasamentul regional de Productivitate, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie.

- Locul 1 în clasamentul regional în funcţie de Cifra de Afaceri, pe domeniul său de activitate, şi locul III naţional la aceeaşi categorie pentru întreprinderile înfiinţate în 2009.

- Locul 1 în clasamentul regional în funcţie de Profitul Brut, pe domeniul său de activitate, şi locul II naţional la aceeaşi categorie pentru întreprinderile înfiinţate în 2009.

 

De asemenea, la nivel judeţean, compania s-a clasat pe locul I la nivel judeţean pe domeniul său de activitate, şi Corina Mulea, PR& Office Manager, a primit premiul pentru responsabilitate socială a întreprinderilor, o dovadă că UAC Europe este o companie competitivă şi totodată implicată în comunitate.

 

Pentru aceleaşi considerente, compania a primit şi premiul de excelenţă pentru economie al GAZETEI de Maramureş.

 

Airbus GmbH / S. A. S. este liderul European al industriei aeronautice, fiind fondat în 1970. Cu sediul în Toulouse, Airbus este deţinut de către EADS, un lider global în industria aerospaţială, de apărare şi servicii conexe. Acest grup - care este format din Astrium, Cassidian şi Eurocopter, în plus faţă de Airbus - are o prezenţă pe toate continentele, şi are o forţă de muncă totală de mai mult de 119,000. Airbus este o companie cu adevărat globală, cu peste 55,000 de angajaţi, cu filiale în Statele Unite, China, Japonia şi în Orientul Mijlociu, centre de piese de schimb în Hamburg, Frankfurt, Washington, Beijing şi Singapore, centre de formare din Toulouse, Miami, Hamburg şi Beijing şi mai mult de 150 de birouri de servicii teren din întreaga lume. Airbus se bazează pe cooperarea industrială şi parteneriate cu companii importante din întreaga lume, şi o reţea de circa 1.500 de furnizori din 30 de ţări.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.