• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 17 August , 2018

UAC Europe, un deceniu de succes și implicare în România

Un lider adevărat nu caută doar succesul ci, mai ales, valoarea, pentru că oamenii și instituțiile de valoare au la bază nu doar cifre, ci și principii, care le asigură o dezvoltare durabilă, îi transformă în modele și îi ajută să schimbe în bine destinul unor comu­nități. UAC Europe este lider mondial într-o industrie de elită: industria aeronautică, deservind prin fabrica de la Dumbrăvița peste 200 de clienți de renume din întreaga lume, printre care Boeing, Airbus, primind numeroase recunoașteri și premii pe plan interna­țional, care atestă profesionalismul serviciilor sale.

În acest an, compania împlinește 10 ani de activitate în România, un deceniu în care, prin profesionalism și seriozitate, a scris istoria unui succes care repre­zintă un model de dezvoltare și implicare pentru orice investitor. Încă de la începutul activității, compania a implementat o altfel de filosofie de afaceri, una care are la bază respectul pentru oameni, pentru lege și pentru cuvântul dat, dar și implicarea în toate proiectele și domeniile importante din viața comunității, fapt care a transformat-o într-un factor de dezvoltare și prosperitate pentru întreaga zonă.
UACE produce componente pentru industria aeronautică în cele patru divizii ale sale: topitorie și extruziuni, prelucrări mecanice, tratamente de suprafață și asamblare - acesta fiind și traseul pe care o piesă produsă în fabrica din Dumbrăvița îl urmează pe fluxul de producție. Compania pune foarte mare accent pe siguranța fiecărui angajat la locul de muncă, pe calitatea profilelor produse, pe livrarea la timp, dar și pe protecția mediului înconjurător.
Pe lângă departamentul de producție, care bineînțeles este cel mai numeros, UAC Europe are departamentele de su­port (calitate, mentenanță, inginerie, re­lații clienți, contabilitate, resurse umane) care susțin procesele din producție.
Cunoștințele tehnice, implicarea și responsabilitatea sunt calități pe care UAC Europe le căută și le apreciază la fiecare angajat al companiei. Cei aproape 1500 de angajaţi ai companiei reprezintă secretul succesului UAC Europe, datorită profesionalismului și dăruirii lor. Iar compania răsplătește munca și seriozitatea lor pe măsura implicării. Politica de resurse umane a companiei este unică și cuprinde o serie de facilități importante: salarii peste media de piață, plătite întotdeauna la timp, bonuri și tichete de masă, bo­nusuri de sfrşit de an, prime de Paște și Crăciun, transport gratuit, bonu­suri de senioritate, traininguri de specializare, pregătire profesională continuă, schimburi de experiență în străinătate, faci­lități pentru copiii angajaților (tabere de vară gratuite, cursuri gratuite de limba engleză, excursii), asigurări medicale pentru angajați și familiile lor, programe de îmbunătăţire a stării de sănă­tate şi diferite analize medicale gratuite, concursuri și stimulente pentru implicare și idei inovative, posibilități de promovare și multe altele.
De asemenea, UAC Europe a construit un program bine pus la punct de implicare în comunitatea locală din Dum­brăviţa, în toate domeniile de activitate, la care contribuie Asociaţia NEMUS şi American International School of Transylvania, asociaţii susţinute de UACE. Iar povestea succesului și dezvoltării nu se oprește aici, deoarece, pe lângă fabrica din Dumbrăviţa care continuă să se dezvolte, recent, UAC Europe a iniţiat o nouă investiţie, com­plementară celei existe la Dumbrăviţa, care se va construi la Tăuţii Măgherăuş.

An de an, în 15 august, marea familie UAC Europe sărbătorește împreună succesul, în cadrul unui eveniment devenit deja tradiție: Picnicul UAC Europe. Prima ediție a avut loc chiar în cadrul fabricii și a avut circa 150 de participanți, dar, odată cu dezvoltarea companiei și creșterea numărului de angajați, Picnicul UAC Europe a devenit o sărbătoare de mare amploare. În acest an special, sărbătoarea a avut circa 4000 de participanți: angajați UAC Europe și familiile lor, precum și angajații Alu Mezinken, compania soră din Medieșu Aurit, județul Satu Mare și echipa AIST, asociație susținută de UAC Europe. De asemenea, la eveniment a participat staff-ul din condu­cerea UAC, în frunte cu Ciph Poth, CEO UAC. Picnicul care a avut loc la Complexul Secret Garden din Dănești s-a bucurat și de prezența autorităților judeţene - a președintelui CJ, Gabriel Zetea, a primarului Felician Ciceu din Dumbrăvița și Anton Ardelean din Tăuții Măgherăuș, precum și a preoților și consilierilor locali din comuna Dumbrăvița.
În deschiderea sărbătorii, Kevin Loe­b­baka, președintele UAC Europe a salutat în limba română marea familie UAC Europe și le-a mulțumit tuturor pentru munca și efortul depus în cei 10 ani.
Ciph Poth, CEO UAC a spus: „Felicitări din America. Suntem foarte mândri de ceea ce ați reușit să construiți în acești zece ani și sunt convins că acest succes va continua. De asemenea, sunt alături de noi, reprezentanții companiei soră din Satu Mare, Alu Menzinken, Ingolf Planer - CEO și Benedikt Wolfram - CFO, și ei au ajuns la 150 de angajați și în lunile următoare vor continua să se dezvolte. Voi, echipa UAC, sunteți cei mai buni dintre cei mai buni în această industrie, să nu uitați acest lucru și să nu uitați ce vă face cei mai buni: munca intensă, în siguranță și mai ales, inteligentă”.
Brian Weed, directorul general al UAC Europe a spus: „Cu toții am muncit din greu pentru succesul din acești 10 ani, dar astăzi este o zi de sărbătoare, în care trebuie să ne bucurăm împreună cu familiile noastre”.
De asemenea, șefii de departamente din cadrul UAC Europe au transmis mesaje de mulțumire și felicitare pentru cei 10 ani.

Corina Mulea, PR&Office Manager / Director HR înlocuitor, le-a urat bun venit tuturor la Picnicul companiei și
i-a invitat pe scenă pe cei 13 angajați care în urmă cu 10 ani au pus bazele companiei, în aplauzele tuturor.

Apoi s-a dat startul petrecerii, garnisite cu muzică de calitate, mâncare bună și multă distracție. Atmosfera a fost întreținută de Adi Sână, Aza și bandul lor, dar și de artiștii de muzică po­pulară: Marcel Fărcaș și Mădălina Me­dan cu formația.
Pentru cei mici, Tzontzo a pregătit un parc gonflabil, ateliere de creație și multe surprize.
Cel mai așteptat moment al evenimentului l-a reprezentat tombola UAC Europe, desfășurată în două etape, în care angajații au putut câștiga, prin tragere la sorți, sute de premii importante oferite de furnizorii companiei: electronice și electrocasnice, laptopuri, telefoane, televizoare, vacanțe all-in­clu­sive, biciclete etc.
Surpriza evenimentului a fost marele premiu: un autoturism special, mașina președintelui UAC Europe, Kevin Loebbaka, un Ford Mondeo cu toate do­tările, în stare impecabilă. Daniel Văr­zaru, Chief Financial Officer a tras la sorți câștigătorul acestui premiu uriaș și, printr-o coincidență extraordinară, mașina a fost câștigată de Vasile Cadar, unul dintre cei 13 angajați UAC Europe, care lucrează în companie de acum 10 ani. Norocosul angajat se află în SUA, la un schimb de experiență, dar cheile mașinii au fost preluate de soția și fiul său care, de asemenea, este angajat UAC Europe.

Compania mulțumește tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment deosebit: gazdelor de la Secret Garden, artiștilor care au întreținut atmosfera, furnizorilor care au oferit premii va­loroase și, mai ales, angajaților care au demonstrat încă o dată că „marea familie UAC Europe” este sufletul companiei și secretul acestui succes fulminant care va continua și în viitor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.