• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Ianuarie 2018

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Gazeta de Maramureș (764)
Gazeta de Maramures (764)
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Marea Unire de la Băseşti
In anul Centenarului Marii Uniri, GAZETA de Maramures initiaza o serie de actiuni care au menirea de a aduce in prim plan oamenii, evenimentele si mai ales idealurile care au animat generatia Unirii. In primavara acestui an, GAZETA va organiza „Marea Unire de la Basesti”: 1228 de tineri, numarul delegatilor la Alba Iulia, din toate zonele judetului, imbracati in costume populare vor veni la Basesti, Blajul Maramuresului. O   
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Sportul băimărean la început de an!
Sala Sporturilor „Lascar Pana” din Baia Mare a organizat o intalnire a primarului de Baia Mare, Catalin Chereches, cu presa baimareana, pentru prezentarea unor proiecte cu privire la sportul baimarean. Au participat consilieri locali baimareni, antrenori, sportivi de la echipele importate ale municipiului. Intalnirea a avut loc pe terenul Salii Sporturilor.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Acuzație de luare de mită: circa 9 milioane de lei, un Volvo și un teren pentru Barajul Runcu
Recent, un fost director din cadrul Administratiei Nationale „Apele Romane”, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani in forma continuata. In acelasi dosar au fost trimisi in judecata si doi dintre baietii destepti ai afacerilor cu indiguiri de maluri. Miza acestui dosar care se va judeca la Tribunalul Satu Mare o reprezinta cea mai indelungata investitie din tara: Barajul Runcu.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Accident ecologic pe râul Săsar, în jos! Povestea. Consecințele le vor trimite ungurii
Dupa multe si nesfarsite sarbatori, am intrat in 2018 cu o stare de plictiseala generata de lipsa evenimentelor pentru stiri de presa. Daca politicienii nu au avut grija de acest aspect, Mama Natura a decis sa ne ofere un subiect, nu nou, nu simplu, ci complex ca o tulbureala de mina ce se deverseaza in „Raul Doamnelor” din Baia Mare.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Coltu’ meu / Nimic nou sub soare
Politica zilelor de acum este una ciudata, greu de inteles. In urma cu 15-20 de ani era altfel, parca. Desi am criticat mult acea perioada de romantism revolutionar si pe politicienii care au populat perioada, parca erau altfel. Mai existau discursuri corecte politic, mai era oratorie, stiinta discursului. Aveai cu cine lega o idee. Nu te plictiseai.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Jenant, mișeilor! / Din învăţăturile ÎPS Justinian
Nu intamplarea, nici hazardul sau desti­nul, ci cu ingaduinta lui Dumnezeu, sau cu puterea si cu voia lui Dumnezeu se fac toate cate se fac in cer si pe pamant, in viata oamenilor sau in istorie, omului lasandu-i-se libertatea de decizie, vointa libera.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Farmexpert se alătură ca partener strategic Fundației Hope and Homes for Children în susținerea programului de prevenire a abandonului familial
Farmexpert, unul dintre cei mai importanti distribuitori de medicamente si parafarmaceutice din Romania, s-a alaturat Hope and Homes for Children in calitate de partener strategic, investind 40.000 de euro in programul de prevenire a separarii copilului de familie derulat de Fundatie. Cu spriji­nul companiei Farmexpert, 60 de copii aflati in risc de abandon vor fi sprijiniti sa ramana alaturi de familiile lor.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Biblioteca de idei / Unirea din suflete
Am intrat in Anul Centenar. Va creste densitatea actelor evenimentiale, iar uneori, probabil, vor fi botezate ca „evenimente” si acele activitati, care, desi nu produc modificari pozitive in starea de vibratie, incearca sa se plieze pe „ordinea de zi” a acestui „veac de unitate”.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Calea, Adevărul şi Viaţa / Unire şi credinţă
De-a lungul veacurilor, noi romanii am avut parte de o istorie zbuciumata. Ne-a daruit Dumnezeu o tara frumoasa si bogata, insa, tocmai de aceea, a fost mereu ravnita de straini, care au venit de prin alte parti si s-au asezat imprejurul nostru. Ne-am nascut ca popor roman din daci si din romani, primind dintru inceput religia crestina ortodoxa.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Să nu ne fie rușine de UNIRE! Eminescu și Societatea secretă Carpaţii
Mihai Eminescu este precursorul ideii Unirii Transilvaniei cu Romania si este primul sacrificat pentru aceasta idee de catre spionajul austro-ungar. Tot mai multe cercetari demonstreaza acest lucru!
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe. Hidradenita supurativă (acneea inversă)
Hidradenita supurativa sau acneea inversa este o afectiune cutanata cronica, inflamatorie, recurenta si de multe ori debilitanta. Apare de obicei dupa adolescenta, prin aparitia de le­ziuni (cosuri, noduli, furunculi, care pot exprima puroi) situati profund, in zona subratului, inghinal sau anogenital. Boala se poate reactiva de doua-trei ori in sase luni, iar perioada de activitate a bolii, leziunile sunt dureroase,   
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
„Umanismul și inteligența politică sunt sau ar trebui să fie valori transpartinice”
In dialog cu ministrul Economiei, Gheorghe Simon
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Mari personalități din istoria românilor. Grigore Moisil
La 10 ianuarie 1906, s-a nascut la Tulcea Grigore C. Moisil, cel care avea sa devina parintele informaticii romanesti. Biografia lui Grigore C. Moisil insira sute de lucrari stiintifice, carti scrise, burse in strainatate, la Paris si Roma. Matematicianul a inventat circuitele electronice tristabile.
Vineri , 12 Ianuarie , 2018
Mă tot mir / În Iordan botezându-te, Tu, Doamne...
Io de Revelion n-am niciodata de lucru si atuncea ma uit la artificii, ca astea imi plac de nu mai pot, ca-s colorate si pusca tare. Dupa ce s-o gatat ale noastre, m-am uitat si la televizor, ca sa le vad si pe ale altora. Asa am aflat ca la Cheveresu Mare s-au praduit pe artificii bani aproape cat la Paris si ca responsabil cu treaba asta e primarele de acolo, unu’ de-l cheama Muia, nume predestinat sa faca cariera, pentru