• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 28 Martie 2017

Curs valutar

Euro Euro
4.5514 RON
Dolar american Dolar american
4.1912 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.2663 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4718 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Rezultatele căutării:

Vineri , 24 Martie , 2017
Gazeta de Maramureș (724)
Gazeta de Maramures (724)
Vineri , 24 Martie , 2017
Comunicat de presă
Workshop: STAREA MEDIULUI SI SURSELE DE POLUARE din ariile protejate Natura 2000 ROSCI 0358 PRICOP - HUTA CERTEZE
Vineri , 24 Martie , 2017
Criza de vaccinuri, atentat la viaţa copiilor
Mii de copii sunt in pericol de imbolnavire cu afectiuni grave I Trei din cele cinci vaccinuri obligatorii pentru copii nu se mai gasesc la cabinetele medicilor de familie din tara I Situatia e la fel de grava si in Maramures I Hexacima, care imunizeaza bebelusii impotriva a sase boli grave: difteria, tetanosul, tusea convulsiva, pneumonia, poliomielita si hepatita B, lipseste din octombrie 2016. Aceasta se administreaza   
Vineri , 24 Martie , 2017
România exportă medicamente! Legal, dar imoral!
Pe parcursul mai multor zile, chiar saptamani, GAZETA de Maramures a discutat cu mai multi specialisti de aici si din alte zone, din sanatate, farmacie, din zona de distributie a medicamentelor. Lipseste din aceasta „panoplie” partea de productie. Greu de ajuns acolo. In urma discutiilor, a explicatiilor, am realizat mai multe materiale pentru minunatul nostru saptamanal, in care am incercat sa explicam maramuresenilor, si   
Vineri , 24 Martie , 2017
E.S. Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite în vizită la HHC, în Baia Mare
E.S. Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite, a efectuat, in 22-23 martie, o vizita in Baia Mare, judetul Maramures. In programul vizitei au fost incluse o intalnire cu Fundatia Hope and Homes for Children Romania si o prezentare in teren a activitatii organizatiei. Ambasadorul american a fost insotit de Ștefan Darabus, director regional pentru Europa Centrala si de Sud in cadrul Hope and Homes for Children.
Vineri , 24 Martie , 2017
Biblioteca de idei / „Cultură, istorie și societate”
Osarditorii adevarati din aria preocu­parilor culturale autentice beneficiaza, de regula, de recunoastere publica. Asa e si bine sa se intample, iar cand lucrurile aluneca pe alte „cai”, se cheama ca ne gasim in „rataciri spirituale”.
Vineri , 24 Martie , 2017
Bătaia de joc continuă în CL Baia Mare
Radu Ardelean a dat semnalul. Au fugit! Mare nesimtire! Ca la fiecare sfarsit de luna, a avut loc o sedinta ordinara a Consiliului Local Baia Mare. Dupa porcariile din ultimele luni, am crezut ca lucrurile s-au linistit si, in sfarsit, alesii baimarenilor vor incepe sa si lucreze pentru oras, pentru comunitatea care le plateste indemnizatiile si toate scutirile de care beneficiaza. O parere gresita. Radu Ardelean si   
Vineri , 24 Martie , 2017
1,5 milioane de euro „abandonaţi” la poalele Gutâiului
40 de hectare de padure defrisate si o investitie de 1,5 milioane de euro, care ar putea face din Cavnic o mica Austrie, zac in uitare. Investitia in domeniul schiabil din Cavnic este blocata de patru ani. Proiectul tehnic si atribuirea licitatiei de executie au expirat, iar partia de 10 km a fost invadata de vegetatie.
Vineri , 24 Martie , 2017
Comunicat de presă
Workshop: EVALUAREA HABITATELOR DIN ARIA PROTEJATA PRICOP – HUTA CERTEZE, ROSCI 0358
Vineri , 24 Martie , 2017
Comunicat de presă
Studiu integrat privind contributia ecosistemelor din ariile protejate Natura 2000: Pricop - Huta Certeze si Tisa Superioara la dezvoltarea durabila a comnitatilor locale (SIENPHCTS)
Vineri , 24 Martie , 2017
„La umbra Crucii Tale”, un concert de pricesne extraordinar
Cea de-a patra editie a concertului de pricesne intitulat „La umbra Crucii Tale” a avut loc, pentru al doilea an consecutiv, in Biserica Parohiei Carbunari, in duminica Sfintei Cruci, 19 martie 2017.
Vineri , 24 Martie , 2017
Tomograful lui Sabin / Net
Lumea asta se invarte datorita unui singur lucru: sentimentele oamenilor, emotiile lor. Și asta pentru ca omul isi cheltuieste banii, in principal, pentru a-si satisface placerile si pentru a se simti bine. Iar acolo unde curg banii, curge si puterea. Deci, tehnic vorbind, cu cat vei fi mai capabil sa influentezi sentimentele si emotiile oamenilor, cu atat vei acumula mai multi bani si mai multa putere.
Vineri , 24 Martie , 2017
Calea, Adevărul şi Viaţa / Buna Vestire – taină a întrupării dumnezeieşti
Autorul cartii Psalmilor, contempland intelepciunea lui Dumnezeu in ceea ce priveste creatia, s-a minunat nespus de mult, afirmand: „Cat s-au marit lucrurile Tale, Doamne, toate cu intelepciune le-ai facut!” (Psalmi 103, 25). Daca fapturile se arata pline de minunatie, iar trecerea de la nefiinta la fiinta, de la neexistenta la existenta, este un fapt dumnezeiesc si demn de lauda, oare cu cat mai minunat, mai dumnezeiesc   
Vineri , 24 Martie , 2017
MediSpa - specialistul în sănătate şi frumuseţe
Pete pigmentare. Melasma
Vineri , 24 Martie , 2017
Investiție de 5 milioane de euro la Moisei
Interviu cu Toader Ștetcu, primarul comunei Moisei