• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 24 Aprilie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 1 Iunie , 2016

UAC Europe organizează Târguri de locuri de muncă în toate satele comunei Dumbrăviţa

Universal Alloy Corporation Europe este o companie implicată în comunitate, care a susţinut dezvoltarea comunei atât prin contribuţiile la bugetul statutului, cât şi prin proiectele implementate în toate domeniile de activitate. Mai mult, UAC Europe şi-a fixat ca şi deziderat încă de la început angajarea, cu prioritate, a locuitorilor comunei Dumbrăviţa şi îşi doreşte în continuare acest lucru. În acest scop, ca în fiecare an, compania organizează o nouă serie de târguri de locuri de muncă în toate satele comunei, astfel încât, toţi cei care doresc să poată afla informaţii despre locurile de muncă disponibile, să-şi depună CV-urile şi să stea de vorbă cu reprezentanţii Departamentului de Resurse Umane a UAC Europe.  

 

 

Sunteţi în căutarea unui loc de muncă sau simţiţi nevoia unei schimbări care să vă aducă STABILITATE, INDEPENDENŢĂ şi DEZVOLTARE?

UAC Europe vă oferă oportunitatea de a face parte dintr-o echipă profesionistă, dinamică şi motivată, care-şi desfăşoară activitatea într-un mediu de lucru modern, cu tehnologie avansată.

Universal Alloy Corporation, parte a grupului Montana Tech Components AG, este unul dintre liderii mondiali în fabricarea de profile de aluminiu pentru industria aeronautică. Din 2008, UAC Europe continuă să investească în fabrica din Dumbrăviţa, Maramureş, unde a ajuns la peste 1000 de angajaţi.

Componentele realizate de UAC în Dumbrăviţa ajung la peste 200 de clienţi din industria aeronautică, printre care Boeing şi Airbus, primind numeroase recunoaşteri şi premii pe plan internaţional, care atestă profesionalismul serviciilor sale.

 

Fiind o companie în continuă dezvoltare, UAC Europe caută noi angajaţi. Iar angajarea cu prioritate a locuitorilor comunei Dumbrăviţa a fost un principiu aplicat de companie încă de la început. Astfel, în fiecare an, UAC Europe a organizat târguri de locuri de muncă, pentru a informa locuitorii comunei asupra ofertei de locuri de muncă şi pentru a da posibilitatea cât mai multor dumbrăviţeni să facă parte din echipa UAC Europe. De fiecare dată, aceste „caravane ale locurilor de muncă” s-au bucurat de succes, demonstrând încă o dată transparenţa şi deschiderea companiei faţă de comunitatea locală.

 

Şi în acest an, UAC Europe organizează astfel de târguri de locuri de muncă în fiecare sat al comunei. Primul târg a avut deja loc în satul Rus, miercuri 25 mai, la şcoala din localitate, între orele 10-13.

În celelalte sate, târgurile vor avea loc după următorul program:  Dumbrăviţa – Duminică 29 mai 2016, la Centrul Afterschool Sf. Apostol Andrei, între orele 12-14

Chechiş - Duminică 29 mai 2016, la Şcoala generală Chechiş, între orele 12-14

Cărbunari, Duminică 29 mai 2016, la Grădiniţa Cărbunari, între orele 12-14

Şindreşti, Miercuri, 1 iunie 2016, la Şcoala Şindreşti, între orele 10-13

Unguraş, Joi, 2 iunie 2016, la Şcoala Unguraş, între orele 10-13. 

 

Cerinţe generale:

- studii tehnice (şcoală profesională/liceu sau studii superioare)

- disponibilitate de a lucra în mai multe schimburi

- experienţă de lucru în producţie (constituie avantaj)

- dorinţă de muncă, învăţare şi dezvoltare

 

Oferim:

- condiţii de lucru moderne, cu tehnologie avansată

- posibilitate de formare şi dezvoltare alături de o echipă profesionistă

- transport gratuit pe rutele stabilite.

 

Locuri de muncă disponibile:

- Operator asamblare

- Operator vopsire

- Operator producţie

- Operator staţie tratare ape uzate

- Mecanic

- Electrician

- Tehnician calibrare

- Inspector calitate

- Programator CAM

- Inginer mecanic

- Inginer automatist

- Inginer metalurg

- Referent relaţii externe (limba germană).

Comentariile celorlalți

naforeanu pe 19.01.2017 la 10:42
Buna ziua Mar interesa un post de Inginer mecanic

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.