• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 12 Mai 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 2 Iulie , 2013

UAC Europe - la Salonul Internaţional de Aeronautică de la Paris

România şi Maramureşul au avut un reprezentant de seamă la cel mai mare salon internaţional de Aeronautică din Europa şi unul dintre cele mai mari din lume, organizat la Paris şi ajuns în acest an la ediţia cu numărul 50. UAC Europe a avut un stand şi o prezentare pe măsura prestigiului internaţional de care se bucură, dar şi pe măsura anvergurii evenimentului.

 

UAC Europe şi-a demonstrat încă o dată prestigiul de care se bucură în industria aeronautică prin participarea la un eveniment de marcă: Salonul Aeronautic de la Paris, care   s-a desfăşurat în perioada 17-23 iunie. Ediţia cu numărul 50 a celebrului Salon Aeronautic de la Paris a debutat la centrul expoziţional Le Bourget şi a înregistrat o valoare record de 115 miliarde euro în privinţa contractelor semnate de principalii producători de aeronave.

 

Potrivit statisticilor, 2.213 societăţi comerciale din peste 40 ţări au participat la salonul din acest an. Din cele 130 de aeronave expuse, 40 au făcut demonstraţii de zbor. Ultimele trei zile au fost deschise şi publicului larg.

Spectatorii, dar şi telespectatorii, au putut vedea în expoziţia statică şi/sau evoluţia în zbor următoarele tipuri de aparate: Dassault Rafale, Airbus A400M, Eurocopter Tiger, drona nEUROn, Kamov Ka-52, IA-63 Pampa III, Antonov An-158 si An-70, Boeing 787, Airbus A380, A330 si A320, Suhoi SSJ 100, Suhoi Su-35, Saab 340 si Gripen, Breitling PT17 si Constellation, Yakovlev Yak-130, Eurocopter X3, Alenia MC-27J, Beechcraft T-6 Texan sau ATR-72.Standul UAC a avut 50m2 şi a fost localizat în hala 4, hală care a întrunit cei mai mulţi producători de produse din domeniul aeronautic din Europa şi numai. Pentru ca totul să iasă perfect, organizarea a fost pregătită cu multă grijă şi cu mult timp înainte de PR Managerul companiei, Corina Mulea, care s-a ocupat de toate detaliile pe care le-a implicat participarea UAC la această expoziţie. Din echipa companiei prezentă la Paris au făcut parte: Kevin Loebbaka, Preşedintele UACE, Chip Poth, Preşedintele UAC US şi directorii şi reprezentanţii de vânzări externi şi interni. Programul a fost unul extrem de încărcat, aproape fără pauze între întâlniri.

În total, reprezentanţii UAC au avut cam 45-50 de întâlniri cu clienţii deja existenţi, dar şi cu viitori clienţi. Din cele şapte zile ale showului, 4 au fost dedicate şi deschise doar pentru companii şi întâlniri de afaceri, iar restul de 3 au fost deschise pentru publicul larg.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.